Firul invizibil dintre doi oameni care sunt predestinați să fie împreună

Nu venim singuri pe această lume, în ciuda convingerii că nașterea este începutul. Ea deschide noi oportunități, noi contacte, noi cunoștințe. Crescând, ne dăm seama că există cineva care ne seamănă. Nu doar că ne seamănă, dar că este extrem de aproape de noi și știm că îl vom întâlni într-o zi. Este mai aproape decât părinții, mai scump decât oricare dintre prietenii noștri și mai enigmatic decât întreg universul.

Trecem prin rutina zilnică având sentimentul că suntem pe cale să îl întâlnim. În același timp ești cu o altă persoană. Este interesantă, frumoasă, inteligentă și atractivă. Simți că ai întâlnit dragostea și pare a fi reală.

Timpul trece și simți că iarăși este ceva greșit. Acest gol din pieptul tău înseamnă că eşti în continuare în căutarea lui. Cel pe care îl ai aproape nu este alesul. Vrei să îți continui călătoria, mergi spre tristețe și incertitudine, spre locul unde l-ai putea întâlni. Apare un sentiment nou, dar iarăși este fals.

Cu cât mai lungă este calea, cu atât mai puțină credință rămâne. Există oare „acel cineva”? Numai atunci când renunți, atunci când începi să crezi că nu ai parte de acea persoană potrivită, când îți accepți soarta și siguranța, doar atunci acest fir invizibil se întinde și permite ca acel cineva să cunoască totul despre tine. Totul ia o întorsătură bună și doi oameni dezgoliți de speranță se întâlnesc.

Un fir magic și invizibil prezent între cei doi face ca drumurile celor meniți să fie împreună să se intersecteze. Ei se vor găsi reciproc numai atunci când vor simți esența libertății și singurătății, când înțelepciunea va prevala nebunia, creșterea va fi peste ignoranță și așteptarea peste încăpățânare.

Se vor întâlni. Inocenți, sinceri și gata să iubească, să meargă mai departe și să se îndrepte spre mai bine. Împreună ei sunt puternici, cu sentimente multiplicate, înțelepciune multiplicată și au o eternitate pentru experimente. Întâlnirea lor va deschide noi oportunități pe care le vor realiza doar fiind un cuplu. Iar lumea va aplauda ca această uniune să aducă întotdeauna lumină și cunoștințe celor din jur.

Distanța, oamenii, condițiile dificile nu vor reprezenta piedici pentru a-și finaliza misiunea. Dacă s-au întâlnit, înseamnă că cel mai important lucru s-a întâmplat. Orice altceva este doar o chestiune de timp. Singurul lucru pe care trebuie să îl știe este că dragostea adevărată nu reprezintă o scânteie în focul vieții. Adevărata iubire este acest foc. Și toate obstacolele vor arde în flacără.

Firul magic dintre cei predestinați să fie împreună este numit dragostea adevărată.

Articol original pe: alldiff.com