În final vei fi iubită de cel mai nebun om și atunci vei fi cea mai fericită alături de el

În final vei conștientiza că toate au un rost. Oamenii apar în viața noastră cu un scop: ne lasă amintiri frumoase sau ne iau tot ce avem mai bun, ne doboară la pământ și apoi să ne lasă singuri și neînțeleși, dar datorită lor învățăm să fim mai atenți și în sufletul nostru să-i primim pe cei care sunt sinceri.  Dezamăgirile te fac mai puternică și mai optimistă, iar greutățile te ajută să vezi partea plină a paharului…

Într-un final te vei ridica și vei continua să-ți urmezi drumul. Vei ierta pe cei care ți-au  greșit și îți vei cere iertare  de la cei care pe care i-ai dezamăgit. Îți vei depăși limitele și-ți vei trăi viața. Te vei dedica meditației și vei recunoaște faptul că de foarte multe ori ai greșit în fața foștilor iubiți. Ai fost  prea geloasă, indiferentă sau egoistă. Iar alteori ai sufocat cu posesivitatea, controlul și atenția excesivă pe cel care te iubea. Te vei strădui să nu repeți greșelile, să fii cea mai bună versiune a ta. Nu -ți vei ascunde sentimentele și-ți vei trăi nebunia. Vei înțelege că toate cele întâmplate te-au maturizat, ai evoluat, ai avut parte de experiențe și amintiri.

În final vei fi iubită de cel mai nebun om și atunci vei fi cea mai fericită alături de el. Într-un final te vei regăsi, te vei accepta cu bune și rele. Vei aștepta să apară acel om care să te facă să-ți pierzi mințile, să te simți naturală și liberă. Poate că e vecinul pe care îl saluți în fiecare diminineață sau bunul tău prieten pe care îl placi, dar vrei să maschezi această trăire. Sau pur și simplu e un simplu trecător care din lipsă de atenție îți varsă cafeaua peste cămașa albă. Viața este imprevizibilă, trăiește-o și nu te complica. Vei fi iubită și împlinită atunci când vei avea înțelepciunea să înveți din fiecare greșeală făcută, atunci când vei trăi cu prezentul și vei fi gata pentru o poveste de dragoste. La momentul potrivit va apărea cel pentru care vei fi gata să faci compromisuri din dragoste. Pur și simplu veți fi doi nebuni care își trăiesc dragostea. Doi oameni care se iubesc și sunt fericiți. El va fi nebunia ta care te va face fericită. Alături de el te vei simți protejată, răsfățată, alintată și iubită. Vei înțelege că toate cele petrecute au avut sensul lor, dacă nu se întâmplau nu era să știi cum arată fericrea și iubirea adevărată.