fb

16 filme care te vor ajuta să uiți de toți și de toate

Cu toții ne simțim leneși din când în când. Dorim să nu facem altceva decât să stăm pe canapea, să privim ceva filme și să uităm de necazurile vieții.

Ți-am pregătit o colecție cu cele mai filme bune pe care le poți viziona în astfel de situații:

It`s Complicated

11

Un film minunat, plin de adevăr. Jane deține o brutărie, are iubit nou și un divorț în curs de desfășurare. Simte că viața ei este previzibilă, până în momentul în care fostul ei soț, Jake, decide că va face orice pentru a o întoarce.

We`re the Millers

1411067486_a6e8697aef

David încearcă să ajute niște adolescenți care au intrat în probleme, dar sfârșește prin a fi atacat și jefuit de un grup de huligani. Îi iau tot ce are și se pomenește într-o situație disperată. Pentru a ieși din ea, este obligat să își găsească o familie fictivă cu care pornește într-o aventură captivantă.

The Untouchables

jr-ziemlich-beste-freunde-jpg

Producătorii acestui film au reușit să creeze ceva care să te inspire, ceva captivant, vesel și minunat. Combinația dintre comedie și dramă, trăită de două personaje complet diferite se dovedește a fi ideală.

The Holiday

the-holiday3Două femei care trăiesc la 10.000 km distanță, ajung să se cunoască pe un site de schimb de apartamente pentru cei care merg în vacanță. După ce au decis să locuiască timp de două săptămâni una în casa celeilalte, viața lor se schimbă complet. Este un film minunat și emoționant.

Love Actually

kinopoisk.ru

Dragostea face ca viața să fie cu adevărat mai ușoară, atât pentru un frumos prim-ministru care se îndrăgostește instantaneu de secretara lui, cât și pentru  un scriitor care caută pe cineva să-i câștige inima frântă. Love Actually împletește o multitudine de subiecte, este captivant și plăcut de vizionat.

Yes Man

jim carrey blockbusterUn manager obișnuit, interpretat de Jim Carrey, intră în depresie. Pentru a face față problemelor, decide să spună „da” la orice îi este sugerat. Din acel moment, viața lui devine o aventură incredibilă.

Mamma Mia!

(L to R): JULIE WALTERS as Rosie Rice, MERYL STREEP as Donna Sheridan and CHRISTINE BARANSKI as Tanya Chesham-Leigh in the musical romantic comedy ?Mamma Mia!?

Acest musical minunat, care folosește cele mai mari hit-uri ale trupei ABBA, va fi savurat chiar și de cei care nu sunt pasionați de musicaluri. Subiectul filmului se desfășoară pe fundalul unor peisaje naturale extraordinare.

What Happens in Vegas

Однажды_в_Вегасе-1

După o noapte nebună petrecută în Las Vegas, doi oameni se trezesc dimineața în același pat, fără a ști cine le este partenerul. Se pare că cei doi nu numai că s-au căsătorit, dar au mai și câștigat o sumă enormă de bani la un cazinou. Acum, cu mintea clară, fiecare visează la un plan pentru a scăpa de celălalt, dar luând toți banii.

Friends with Benefits

kinopoisk.ruUn film sută la sută vesel și pozitiv. O tânără care are frică de orice angajament în relații, îl întâlnește pe editorul unei reviste care este obosit să mai iasă cu femeile interesate de relații serioase. Se pare că se potrivesc perfect, dar totul este mult mai complicat decât au crezut la început.

Crazy, Stupid, Love

Crazy2

Un film vesel care te va face să râzi și să intri în pielea personajelor. Cal Weaver și-a înșelat soția, Emily, și vrea să divorțeze. Viața lui se prăbușește. Devine protejatul lui Jacob Palmer, care-i deschide ochii la o mulțime de posibilități noi – femei, alcool și viață elegantă. Dar se pare că însuți Jacob își dorește cu totul altceva.

He`s Just Not That into You

que-las-pasa-a-los-hombres-033Multe tinere sunt îngrijorate de problema căsătoriei. Ideea că relațiile dintre bărbați și femei sunt adesea complicate și că niciunul nu înțelege pe deplin intențiile celuilalt, este subiectul central al acestui film. Spune adevăruri dure, dar în același timp împărtășește experiențe plăcute.

New in Town

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 91

Lucy Hill adoră rochiile de lux, mașinile scumpe și este preocupată doar de avansarea în carieră. Este trimisă departe de însoritul Miami, într-o călătorie de afaceri în Minnesotta. Pentru a reuși să-și facă munca, Lucy trebuie să se adapteze la noua climă și să se obișnuiască cu felul de a fi al oamenilor din această regiune.

Good Luck Chuck

F2274-16

Un tânăr stomatolog descoperă ceva extraordinar – fiecare femeie care trece prin patul lui își găsește sufletul-pereche peste puțin timp. Acest film merită să fie văzut, mai ales pentru interpretarea impresionantă a personajului jucat de Jessica Alba.

Knight and Day

knightanddaypic

Întâlnindu-se întâmplător, June Havens și agentul Miller sunt puși în situația de a călători împreună prin lume încercând să se salveze de niște asasini plătiți și, în același timp, să îndeplinească o sarcină dificilă. Un film de acțiune, pe care îl vei urmări cu sufletul la gură.

Eat Pray Love

Ci-sono-momenti-eat-che-è-un-peccato-non-condividere.-È-la-prova-più-dura-per-il-solo-traveller

Elizabeth Gilbert, o femeie căsătorită, într-o zi realizează că nu își trăiește viața pe care o vrea. După un divorț dureros, pornește într-o călătorie în jurul lumii pentru a căuta noi posibilități și pentru a se înțelege mai bine. Un film perfect pentru o stare calmă și relaxată.

Barfuss

barfuss-343545l

Un film care îți va crea o stare fantastică. Un tânăr, Nick, împiedică o tânără cu probleme mintale să se sinucidă. Aceasta însă îl urmărește și într-o seară îi apare la ușă, într-o rochie elegantă, dar desculț. Din acest moment totul devine mult mai interesant.

Recomandăm și:

10 filme psihologice care-ți încing circuitele cerebrale

30 cele mai iubite filme din toate timpurile

Cele mai bune 10 filme motivaționale