Fii într-o relație cu bărbatul care alege să facă aceste 5 lucruri

Este plăcut să descoperi alături un bărbat matur emoțional, conștient de valoarea ta și a relației, dispus să construiască și să vrea mai mult decât o aventură. Atunci ai toate motivele să răspunzi cu afecțiune și încredere, să-ți pese la fel de mult.

El nu fuge pe ușa din spate când se complică lucrurile, nu caută să te controleze sau să-ți impună ceva. Te respectă și te apreciază, se conectează emoțional și este gata să ofere totul pentru acest „împreună”, pentru prezent și viitor.

Alege să-și asume relația și rolul de partener, fără a avea interese ascunse, fără a profita de slăbiciunile tale. Pur și simplu acesta este felul său de a fi, așa caracter și comportament are, aceste valori îmbrățișează. Se implică și demonstrează că are rost.

Face tot posibilul să fie bine, reacționează demn în fața provocărilor, găsește soluții pentru probleme și situații dificile, te provoacă să ai încredere, să descoperi siguranța și liniștea alături de el, să fii convinsă că totul va fi bine.

Alege să aibă grijă, să susțină și să te asculte cu adevărat. Grija lui nu este o stare de moment, superficială și egoistă, este modul în care își manifestă iubirea și recunoștința, cea mai simplă cale să aducă fericirea în sufletul tău.

Atunci când îți este greu este aproape, când ai nevoie de ajutor este aproape, când vrei să-i vorbești despre lucruri importante este aproape. Mereu conectat emoțional, mereu empatic și înțelegător, mereu dispus să ofere tot ce are mai bun.

Alege să stea de vorbă cu tine

Îți vorbește deschis despre trecut și așteptări, despre planuri de viitor și scopuri importante. Nu vrea să ascundă nimic, nu te minte, nu interpretează realitatea. Comunicarea este puntea de legătură între lumile voastre, modul în care construiți o poveste.

Se deschide emoțional, își permite să fie vulnerabil și slab alături de tine, este gata să accepte compromisul, să vină cu argumente potrivite și să ofere răspunsuri importante. Se detașează de orice gând toxic, de trădare și tentații manipulatoare.

Alege să admire și să respecte. Te acceptă exact așa cum ești, s-a îndrăgăstit de felul tău de a fi și de Universul tău magic, îi este imposibil să te judece și să te critice, să-ți vorbească urât și să profite de tine. Găsește atât de multe motive de admirație.

Respectă acele limite sănătoase, îți respectă alegerile și visurile, crede în tine și nu lasă loc pentru îndoieli sau rețineri. Are grijă să nu aducă frica în sufletul tău, să nu transforme totul într-un joc egoist. Apreciază gingășia și naturalețea ta.

Alege să te iubească atât de mult. Acest sentiment profund este atât de firesc, îl poartă în inimă și îl motivează să facă și imposibilul de dragul tău. Ești sursa lui de liniște și împlinire, ești motivul pentru care a acceptat schimbarea.

Fii cu acest bărbat bun, capabil să construiască și să-și asume totul, matur emoțional și afectuos, gata să aducă siguranța și liniștea între voi. Răspunde cu grijă și încredere, trăiește fericirea alături de el.

© De Vorbă cu Tine