Fii cu bărbatul care face aceste lucruri pentru relație, pentru tine, pentru iubirea voastră

Atitudinea corectă a bărbatului de alături, felul său de a fi, intențiile sale bune, bunătatea din suflet și sentimentele adevărate pot anula în orice moment frica și incertitudinea din relație, pot aduce în inima ta liniște și recunoștință, te pot convinge că are rost.

Gesturile sale pot apropia sufletele voastre sau vă pot îndepărta pentru totdeauna. Reacțiile în fața provocărilor te pot motiva să oferi tot ce ai mai bun, sau te pot forța să pleci. Fii cu bărbatul care face aceste lucruri pentru relație, pentru tine, pentru iubire.

El alege să comunice deschis, să vorbească sincer despre lucruri importante, să-și deschidă sufletul. Nu poartă măști, nu ascunde adevărul, nu se preface pentru a obține anumite avantaje. Este gata să stea de vorbă cu tine, să-ți descopere lumea.

Nu este egoist sau mincinos. Dimpotrivă, prin fiecare discuție se apropie emoțional de tine, prin fiecare decizie asumată îți demonstrează că este un partener de încredere. Știe cât de mult contează compromisul, acceptarea, ascultarea, recunoștința.

El își asumă pe deplin rolul de partener. Nu vine alături doar atunci când are chef, nu încearcă să impună emoții străine, nu vrea să profite de sinceritatea ta. Vine alături cu încredere și responsabilitate, cu demnitate și răspunsuri potrivite.

Își asumă cuvintele și gesturile, face lucrurile corect pentru că îi pasă, vrea să construiască un viitor alături de tine, se gândește la binele relației. Refuză să se folosească de tine, să cucerească în mod superficial, să interpreteze lucrurile.

El te susține, te motivează, te încurajează în orice moment

Nu este gelos pentru toate realizările tale, se mândrește cu felul tău de a fi, este mereu aproape, gata să te asculte și să-ți ofere susținerea lui. Atunci când te simți prost, îți îmbrățișează sufletul, se asigură că ești bine, îi pasă cu adevărat.

Te încurajează să-ți urmezi visurile, să nu uiți de propria lume, de toate lucrurile care contează pentru tine. Îți respectă felul de a fi, deciziile și libertatea. Empatizează cu emoțiile tale, nu transformă relația într-o mocirlă a propriilor pretenții exagerate.

El aduce siguranță și liniște în relație. Ar putea să vină și să plece când vrea, să critice și să judece la fiecare pas, să vrea să controleze fiecare mișcare. Din respect și iubire, refuză tot ce este toxic și egoist și alege recunoștința, stabilitatea.

Alege să crească sentimentele sincere dintre voi, să contribuie constant la starea de bine a relației. Liniștea din sufletul tău este prioritatea lui, la fel și siguranța din fiecare zi. Vrea să fie omul tău bun, acel bărbat asumat și corect.

El acceptă compromisul. Nu pretinde că are de fiecare dată dreptate, nu încearcă să impună propriile convingeri, nu te forțează să-l asculți mereu. De dragul relației voastre poate ceda, poate îmbrățișa schimbarea, este motivat să fie mai bun.

Fii cu bărbatul care vine alături să construiască, care se îndepărtează de tot ce este egoist și superficial, pentru care fericirea din relație contează mai mult decât orice pretenții inutile. Răspunde cu empatie și recunoștință, cu iubire și încredere.

© De Vorbă cu Tine