Fii cu bărbatul care alege să facă aceste 5 lucruri în relație

E vorba despre asumare și conștientizare, despre dorința de a îmbunătăți lucrurile și de a construi împreună. E vorba despre implicarea din fiecare zi și alegerile făcute în numele iubirii, e vorba despre tot ce apropie doi oameni, dincolo de aparențe.

Este atât de firesc să cauți omul potrivit, alături de care știi că totul se întâmplă frumos și simplu. Contează atitudinea acestuia, valorile și alegerile lui, felul în care reacționează în fața provocărilor și devotamentul. Contează cum îți îmbrățișează iubirea.

El își asumă relația și rolul de partener. Nu se detașează emoțional în momente complicate, nu caută pretexte pentru a se refugia în propria lume. Nu vrea să profite de vulnerabilitatea ta, nu te îndepărtează prin gesturi toxice și imature.

Dimpotrivă, tot ceea ce face este corect și sincer. Își asumă deciziile luate, promisiunile făcute, cuvintele spuse, acest prezent trăit în doi, aceste sentimente profunde pe care le trăiește. Nu există rețineri, interpretări inutile din partea lui, minciuni.

Alege să stea de vorbă, să fie de încredere. I se pare firesc să comunice despre orice, să-și deschidă sufletul, să vină aproape cu răspunsuri potrivite. În acest fel elimină orice îndoială, te asigură că are cele mai bune intenții și îi pasă cu adevărat.

În locul manipulării și al presiunii există afecțiune și deschidere, există intenția de a îmbunătăți lucrurile, există atât de multe dovezi de încredere. Te simți fericită și înțeleasă alături de el, știi că orice provocare va fi depășită cu ușurință.

Acceptă compromisul și cedează

Nu se gândește doar la propria stare de bine, ignorând realitatea și așteptările tale sănătoase. Nu caută să te controleze în totalitate și să te judece. Știe că tot ceea ce construiți împreună contează mai mult decât orice victorie personală.

Există momente de recunoștință și acea stare de liniște, există înțelepciunea unor decizii luate în favoarea voastră, există un compromis ales în mod asumat. El ține cont de limite, de acel echilibru emoțional, de respectul de sine.

Alege să te descopere, să respecte și să înțeleagă. Nu se rezumă la o relație superficială, la o comunicare seacă, la cuvinte fără rost. Vrea să te cunoască cu adevărat, vrea să știe ce se ascunde în sufletul tău, este la fel de sincer când îl provoci să-ți vorbească.

Nu joacă roluri, nu poartă măști, nu se preface doar pentru a-și crea anumite avantaje. Își permite să fie un bărbat vulnerabil în fața ta, afectuos și grijuliu. Îi pasă de ceea ce simți și cum ești, vrea să fii bine, vrea să nu suferi.

Te provoacă să fii o persoană mai bună, să nu renunți atât de ușor, să îți urmezi visurile și să ai mai multă încredere. Te ajută să depășești momente complicate, să ai mai mult curaj, să riști și să trăiești acest moment, să trăiești viața.

Îți demonstrează în fiecare zi că este omul tău de încredere, cel mai bun prieten și cel mai sincer partener. Știi că totul va fi bine, știi că are rost, știi că ai toate motivele să răspunzi cu afecțiune și gingășie, cu drag și dor.

© De Vorbă cu Tine