Fii bărbat, dă-i papucii!

Fii bărbat, dă-i papucii….papucii din dulap. Apoi rochia ei frumoasă. Apoi mai dă-i o floare și încredere și-un sărut. Dă-i toată dragostea ta și ajut-o, când are nevoie. Dă-i o lume în care să se simtă bine și în siguranță. O lume a voastră, diferită cel puțin din motivul că acolo va găsi dragoste. Dă-i lumina de la capătul tunelului. Dă-i sinceritate. Fii bărbat.

Fii bărbat, dă-i motive să te iubească. Dă-i un cadou din suflet, poate nu cel mai scump, dar să fie din suflet. Dă-i o îmbrățișare înainte să mergeți dimineața la job și un mesaj frumos dă-i, la prânz. Seara, dă-i motive să vrea să te aștepte acasă. Dă-i mâna ta, când coboară din mașină. Dă-i umărul, când îi este greu. Dă-i tot sufletul tău, când îți spune că te iubește. Dă-i iubire. Fii bărbat.

Fii bărbat, dă-i nebunia ta. Și starea ta de bărbat puternic. Dă-i fericire și împarte-o la doi. Dă-i prietenie și cucerește-o cu modul tău de a rezolva o problemă. De a găsi soluții. De a fi alături. Dă-i dovezi de sinceritate. Dă-i soare. Dă-i încredere pentru ziua de mâine. Dă-i lumină. Fii bărbat.

Fii bărbat, dă-i papucii….papucii din dulap. Apoi mai dă-i o floare și încredere și-un sărut. Fii bărbat!