Fii alături de omul, care va face pentru tine aceste 5 lucruri

Fii alături de cel care te preţuiește aşa cum eşti cu adevărat

Generaţia de astăzi este prea fixată pe aspectul exterior. Nejustificată alegere, de altfel. Vrem să întâlnim persoane cu care să putem face selfie-uri comune şi care să fie ideale, care să ajute la crearea unei imagini a vieţii ideale, deşi de cele mai multe ori nu acordăm atenţie acelor persoane care cu adevărat pot merge cu noi pe drumul greu al vieţii. Fii alături de cei care preţuiesc frumuseţea ta exterioară, dar trebuie să ştii că acest lucru este foarte mic în comparaţie cu inima ta iubitoare şi sinceră.

Fii alături de cei care înţeleg că nu pozele contează, dar amintirile pe care le creezi atunci când faci aceste poze. Fii alături de cei care te iubesc cu adevărat şi te acceptă aşa cum eşti cu adevărat, aici şi acum. Alături de cei care te susţin pentru ca să devii cel care ai visat să devii.

Fii cu cineva care este devotat şi sincer cu tine

S-ar părea că onestitatea şi fidelitatea ar trebui să fie caracteristice tuturor oamenilor care sunt într-o relaţie, dar în realitate nu este aşa. Deşi persoana care înşală este vinovată în mare parte pentru trădare, tu personal ai o responsabilitate faţă de tine: să stai departe de astfel de persoane. Deci, în primul rând, fii sinceră şi corectă faţă de tine însăşi şi nu acorda încredere celor care nu merită. 

Fii alături de cineva cu care să te simţi confortabil şi în siguranţă

Cu toţii avem propriile ciudăţenii şi unele caracteristici pe care le ascundem de ochii lumii, pentru că ne este teamă că vom fi judecaţi şi condamnaţi. Dar nu este nimic în neregulă cu acest fapt, cu excepţia cazului când ele fac rău celor din jurul nostru. De aceea, a doua noastră jumătate trebuie să fie persoana potrivită, căruia să îi poţi împărtăşi toate secretele şi dorinţele. Să fie persoana care să ştie să accepte tot ce îi destăinui, care să nu încerce să te facă unm om perfect, dar să te iubească pentru cine eşti. Sentimentul de confort pe care îl trăim alături de persoanele dragi, de suflet, se bazează pe capacitatea de a fi mereu sincer şi deschis, fără teama de judecată.

Fii cu cineva care îţi acordă toată atenţia sa

Atunci când alegi un partener, nu îl alegi pentru ca acea persoană să stea toată ziua întins pe canapea, cu telefonul în mână, butonând pe reţelele de socializare. Da, aceste reţele sunt, desigur, un lucru fascinant, dar asta nu vă va ajuta deloc să consolidaţi legătura dintre voi. Aşa că, alege alături de tine o persoană care să uite că are telefon, o persoană care cu adevărat se interesează cum a trecut ziua ta. Care nu doar te va asculta, dar şi te va auzi. Fii alături de cineva care înţelege că tu eşti mult mai important decât alte o mie de mărunţişuri.

Fii cu cineva care te iubeşte chiar şi atunci când îi joci la nervi

Vă puteţi certa, puteţi avea diferite puncte de vedere, vedeţi viitorul foarte diferit. Dar este foarte important ca în fiecare zi să faceţi o alegere în favoarea iubirii pentru persoana lângă care te trezeşti a doua zi dimineaţa. Releţiile adevărate nu sunt ca o poveste. Pentru a avea succes, trebuie ambii parteneri să investească multă putere, energie şi sentimente, iar acest proces nu este întotdeauna atât de plăcut. Faptul că te cerţi cu partenerul sau nu eşti de acord cu unele din acţiunile lui, nu înseamnă că ai încetat să îl iubeşti. Dacă aveţi o casă bună, iar în ea ceva s-a stricat, doar nu o vindeţi, dar reparaţi ceea ce s-a stricat şi continuaţi să trăiţi acolo mai departe.

Dacă în relaţia voastră domneşte haosul, ieşiţi din această relaţie. Nu trebuie să încerci de fiecare dată să te descurci cu negativitatea constantă şi cu tentativele neplăcute a unei persoane dragi, pentru că ura te va măcina din interior. Atunci când vorbim despre compromisuri, ne referim la compromisurile rezonabile între două persoane adecvate.