Fiecărui afemeiat îi doresc câte o femeie de bani gata

Este greu să iubești sincer? Cei care iubesc cu adevărat sincer vor spune că nu. Ceilalți vor căuta să dea o sută de motive și explicații, argumentând că dragostea e complicată și e dificil să te atașezi de cineva. Prostii. Ei nu vor face decât să denatureze starea firească a unui sentiment. E ivor încercă să lase o cale de ieșire pentru escapadele lor nocturne, pentru trădări și pentru interese. E vor fi bărbați afemeiați sau femei de bani gata. Le doresc să se întâlnească reciproc.

Să vadă afemeiatul cum e să profite cineva de el și de banii lui și să vadă femeia de bani gata cum e să fii ingnorată și tratată de rând cu alte femei. Să vadă ambii cum e să treci pe lângă dragoste și apoi să regreși. Să știe că din cauza lor unii bărbați au pierdut încrederea în femei și unele femei au suferit mult. Să știe că nu totul în lumea asta e bun de profitat sau de echivalat cu bani. Le doresc să se cunoască și să-și trăiască nefericirea. Apoi să procedeze corect: cu ei și cu cei de alături. Atât!

Iar celor care iubesc sincer, vă rog să continuați să iubiți așa. Continuați să fiți voi sinceri și iubitori. Să nu vă pese de profitori sau de femei cu interese. Ei sunt mulți, dar sunt cu mult inferiori vouă. Pentru că și-au construit viața și dragostea pe lucruri fără sens. Pentru că după fiecare poftă vine și un regret și după fiecare interes realizat vine și un gând nefericit. Voi, oameni ai dragostei, păstrați-vă curățenia sufletului. Aveți grijă unul de celălalt și chiar dacă veți fi trădați, nu răspundeți cu trădare. Fiți voi!

Fiecărui afemeiat îi doresc câte o femeie de bani gata și fiecărei femei de bani gata îi doresc câte un afemeiat.