Fiecare om pe care-l întâlnești în viața ta are un scop: fie să te ajute, fie să iți dea o lecție

Fiecare om apare cu un scop în viața ta. Nimic din ce se întâmplă cu tine nu este întâmplător. Schimbările te ajută să înțelegi că noi nu suntem în stare să controlăm orice detaliu.

Oamenii vin și pleacă din viețile noastre. Dar cu siguranță își lasă amprenta. Experiența pe care ei ne-o oferă este ceea ce ne-a modelat să fim precum suntem.

Astăzi tu ești versiunea îmbunătățită a ta cea de ieri. Ești mai puternică și mai autentică.

Chiar dacă nu observi asta la moment, cu timpul vezi ce schimbări au apărut o dată cu apariția unei persoane în viața ta.

Cineva e menit să vină pentru a te inspira spre lucruri măreți, pentru a te ajuta să te ridici.

Alții apar pentru a distruge și nimici. Acești oameni îți provoacă durere și îți lasă răni. Dar anume datorită lor învățăm să luptăm și să nu ne dăm bătuți. Ei sunt cei care descoperă o latură nouă în noi.

Durerea și suferințele pe care le provoacă, au și ele roadele lor în final.

E imposibil să închizi ochii și să te prefaci că acest paragraf nu există în cartea vieții tale. Oricât de mult nu ți-ai dori să elimini unele amintiri, nu uita că ele te ajuta să crești.

Există persoane care ne bat la ușă în cel mai nepotrivit moment, atunci când ne așteptăm cel mai puțin. Chiar dacă ne cuprinde frica, noi trebuie să le deschidem și să le dăm o șansă.

Oamenii ne apar în cale la timpul potrivit, chiar dacă nu suntem mereu de acord cu acest fapt. Cineva ne ajută, cineva distruge ce am creat.