Fiecare dintre noi este un înger în viața cuiva

Fiecare dintre noi este un înger în viața cuiva. Să nu uiți acest lucru niciodată… Îngerii apar în viața noastră la fel ca oamenii obișnuiți care merg printre noi. Apar în viața noastră, dar fac și spun lucruri incredibile.

Pare a fi o simplă fantezie, dar totuși în această lume plină de bine și rău, de culoare și gri, trebuie să existe și loc pentru fanteziile frumoase. În plus, depinde foarte mult de modul în care privim lucrurile.

Dumnezeu a spus că nu a trimis pe nimeni altcineva pe pământ pentru noi în afară de îngeri. Acest lucru înseamnă că toată lumea este sau ar putea fi un înger. Toți oamenii sunt trimiși de Dumnezeu, toți oamenii vin în această lume cu o misiune specială.

Poate că această misiune este cunoscută doar la nivelul lăuntric al sufletului, dar acest fapt devine cunoscut de două persoane abia atunci când cineva oferă ajutorul, iar altcineva îl primește.

Bunătatea și dăruirea noastră ne face să devenim îngeri în viața cuiva. O singură întrebare apare: credem noi cu tărie în acest lucru sau nu. Unii oameni înțeleg acest lucru chiar din prima, la alții mai greu ajunge acest sentiment la inimile lor.

Dar la un moment dat fiecare din noi ne dăm seama că suntem îngeri atunci când facem un bine, când ajutăm pe cineva, când oferim un cuvânt de susținere. Bunătatea și binele nu se uită niciodată, de nimeni.

Lucrurile bune se imprimă pe sufletul nostru și ne fac să vrem să oferim și noi în schimb doar fapte bune, iubire, dragoste, empatie. Iar aceste lucruri bune și pozitive ne fac să fim îngeri în viața cuiva.