Fiecare bărbat își are secretele lui pe care nimeni nu le cunoaște. Și uneori voi numiți un bărbat că e rece și indiferent, pe când el nu e decât trist

Dacă reușești să cunoști sufletul unui bărbat, atunci inima lui e a ta pentru totdeauna. Dacă ești gata să asculți și să înțelegi un caracter pe alocuri închis, pe alocuri încăpățânat, atunci omul din spatele caracterului se va schimba pentru tine. Bărbații au și ei secretele lor, pe care nu întotdeauna le vei afla și din cauza cărora vei reproșa, vei ataca și vei respinge un om iubit. Și doar momentele de reciprocitate, de împăcare și liniște alături de el îți vor aduce un om deschis și iubitor lângă inima ta.

Să cunoști un bărbat nu e ușor, dar nici complicat. Contează să nu interpretezi fiecare gest al lui. Să nu treci peste trecutul său. Să nu lași prima impresie să fie principalul motiv de legătură. Pentru că așa niciodată nu vei ști cine e alături de tine. Pentru că așa mai mult de câteva luni nu veți fi împreună. Un bărbat poate fi cu mai multe femei, cărora nici nu le pasă de ce-i place lui. Dar atunci când își alege femeia pentru toată viața, un sărut e puțin. Chiar și o aventură de-o noapte e puțin. El vrea înțelegere, vrea să fie ascultat, vrea dragoste.

Dragi femei, uneori dați cu piciorul celui mai bun bărbat și fugiți după niște afemeiați. Uneori voi credeți că el e arogant și indiferent, dar adevărul e altul. El poate e trist, poate îi este greu, poate vrea să îți spună ceva și nu știe cum. Nu vă grăbiți să numiți nemernic pe fiecare bărbat care e mai retras și nu reacționează de fiecare dată așa cum trebuie. Poate că anume el e bărbațul vieții tale, doar că s-a ars de prea multe ori. S-a dezamăgit în toate femeile și îi este teamă să pornească o relație bună. El are nevoie de timp, nu de reproșurile tale. Și tu ai nevoie de timp să îl înțelegi și nu de certuri, care tot de la tine încep. Aplică toată priceperea ta pentru a-l înțelege, pentru a-l susține, pentru a-l iubi. Iar el îți va răspunde cu toată sinceritatea și încrederea. El îți va oferi liniște. El te va iubi.

Fiecare bărbat își are secretele lui pe care nimeni nu le cunoaște. Și uneori voi numiți un bărbat că e rece și indiferent, pe când el nu e decât trist.