Fidelitatea şi gelozia: iată ce comportament are fiecare semn zodiacal într-o relaţie

Cine este cel mai gelos şi cine este cel mai fidel? Căutăm răspunsurile în horoscop:

Berbec

Fidelitate: dacă Berbecul crede că relaţia în care se află nu are viitor, atunci el va înşela şi nu de puţine ori. Dacă se va îndrăgosti cu adevărat, atunci inima partenerului se află în deplină siguranţă.
Gelozie: 75 %.

Taur

Fidelitate: Taurului îi place sentimentul fericirii şi siguranţei, care vin odată cu o relaţie puternică. Reprezentanţii acestui Semn Zodiacal nu sunt predispuşi spre infidelitate, fiind cu adevărat devotaţi partenerului.
Gelozie: 65 %.

Gemeni

Fidelitate: Gemenii îşi doresc cu adevărat să fie fideli. Doar că puţini sunt cei care pot rezista farmecului irezistibil al Gemenilor. Aşa că Gemenii văd ispite peste tot. Dar dacă se îndrăgostesc cu adevărat, Gemenii vor depune toate eforturile pentru a se asigura că partenerul este fericit.
Gelozie: 25 %.

Rac

Fidelitate: Dacă vorbim despre sentimentele reale, atunci Racul este 100 % fidel jumătăţii sale. Atâta timp cât partenerul său de suflet este fericit, Racul rămâne fidel. Gelozie: 85 %.

Leu

Fidelitate: Cuvintele şi comportamentul ales corect îl pot duce în ispite pe Leu. Dar acest lucru nu înseamnă că îşi va sacrifica cu uşurinţă relaţia. Cu siguranţă va chibzui bine cum ar fi mai profitabil pentru el. Leul are o concepţie de sine foarte ridicată şi este foarte dificil să fie surprins cu ceva.
Gelozie: 85 %.

Fecioară

Fidelitate: Fecioara este fidelă partenerului său, ceea ce aşteaptă şi de la el. Totuşi, într-o relaţie de lungă durată, Fecioara poate deveni imprevizibilă, ceea ce poate duce la subminarea chiar şi a celei mai armonioase relaţii.
Gelozie: 40 %.

Balanţa

Fidelitate: Balanţei îi place să experimenteze şi să cântărească alegerile făcute: pro sau contra. Ea aplică acest fapt atât în evenimentele din viaţa sa, cât şi în relaţii. Celor născuţi sub acest semn le place să se îndrăgostească, fiind atraşi de aventuri, dar cînd se îndrăgostesc, devin cei mai fericiţi.
Gelozie: 50 %.

Scorpion

Fidelitate: Scorpionii sunt cunoscuţi pentru darul lor de a seduce. Abilităţile lor de comunicare îi ajută foarte mult. Sunt aventurieri şi iubesc tot ce e nou, totuși rămân fideli atunci când se îndrăgostesc cu adevărat.
Gelozie: 90 %.

Săgetător

Fidelitate: Săgetătorul este foarte sociabil şi extrem de popular. Dar nu putem spune şi că este foarte fidel. El îşi doreşte o relaţie stabilă, dar, în acelaşi timp, este întotdeauna pregătit pentru divertisment şi aventură.
Gelozie: 20 %.

Capricorn

Fidelitate: Capricornul este o persoană destul de banală. Este fidel şi extrem de devotat partenerului de viaţă. Este mereu gata să se jertfească în numele iubirii adevărate.
Gelozie: 30 %.

Vărsător

Fidelitate: Vărsătorul este foarte imprevizibil şi dificil de controlat. Reprezentanţilor acestui Semn Zodiacal le place să joace jocuri ciudate cu partenerii lor, care uneori se termină cu trădarea.
Gelozie: 10 %.

Peşti

Fidelitate: Peştii sunt personalităţi extrem de deschise. Le place să vorbească şi să se îndrăgostească. Relaţia lor este puternică şi de lungă durată. Iubirea şi-o dovedesc prin fapte.
Gelozie: 70 %.

Sursa :