Dedicat fetelor deștepte și atrăgătoare, care încă nu și-au găsit adevărata dragoste

Atunci când ești atrăgătoare și deșteaptă, când emoțional ești gata să te implici într-o relație stabilă, ți-e greu să înțelegi de ce este atât de greu să găsești un bărbat potrivit, un om alături de care să contruiești o fericire comună. Motivele ar putea fi diverse și niciodată aceleași.

1.Frumusețea.

Frumusețea unei femei poate fi singurul motiv pentru care un bărbat este atras de ea. Altfel spus, atunci când întâlnește o femeie foarte frumoasă, bărbatul se limitează la aspectul exterior, fără a încerca să cunoască caracterul femeii sau simțul umorului.

Acceptă complimentele unui bărbat, dar verifică care din calitățile tale el le apreciază. Încearcă să te detașezi de cei care nu fac altceva decât să te confunde cu o „păpușă Barbie”,  complimentându-ți în exces exteriorul.

2. Apropierea emoțională. 

Bărbații pentru care este importantă apropierea emoțională, pot să privească spre o femeie atrăgătoare și să spună: „Ea niciodată nu va iubi un bărbat simplu ca mine.” Ai putea să te gândești: „În fine, este problema lui.” Dar dacă anume acest bărbat ți se potrivește?

Dacă îți place de un bărbat, știi că ar putea să vă potriviți, nu te rezuma la indecizia lui. Uneori tu ești cea care trebuie să faci primul pas.

3. Relațiile proaste. 

Probabil ai obosit de bărbații care doresc doar contact fizic. Aștepți ca toți să vrea de la tine același lucru. Acest lucru influențează direct asupra relației tale cu alți bărbați. Devii cinică în raport cu oricine.

Este acceptabil să testezi felul de a fi al unui bărbat, ieșind cu el la o întâlnire. Află mai multe despre interesele și valorile lui.

4. Accent pe frumusețe. 

O femeie frumoasă se poate bloca prea mult pe frumusețe, încercând să atragă un bărbat cu aspectul ei exterior. Asta nu se termină decât într-un fel: atrage bărbații nepotriviți.

E firesc să arăți bine, dar nu te concentra doar pe asta.

Rămâi tu, indiferent de situații. Transformă frumusețea și înțelepciunea în avantaje personale și nu în instrumente de manipulare. Într-un final, omul tău te va întâlni. Fără să treci asta în obsesie, într-o goană fără sens. Cunoaște-ți valorile, regulile propriei tale vieți și fă ce îți dictează inima și rațiunea. 

Sursa :