Fericit poți să fii oriunde, oricând și oricum, dar niciodată lângă oricine

Fiecare om vrea să fie fericit. Pentru asta femeile vor un bărbat de încredere alături și bărbații vor o femeie potrivită. Femeile vor să fie îmbrățișate și bărbații vor să audă cuvinte sincere. Însă nu cu fiecare poți trăi fericirea. Uneori nu o mai găsești niciodată și asta e la fel de greșit ca și atunci când alegi să fii lângă omul nepotrivit. Până la urmă fericirea vine din interior, iar alături de cineva o trăiești doar împărțind-o, oferind din momentele tale fericite și primind pe măsură. Fericirea e în tine: oriunde, oricând și oricum.

Dar nu lângă oricine. Asta și te face să diferențiezi oamenii alături de care te simți bine de cei trecători. Asta te provoacă să respingi pe unii și să apropii pe alții. Trăiești alături de oamenii care te fac să înțelegi cât de mult contezi pentru ei. Trăiești pentru a fi ferciți împreună. Și ei o fac din același motiv. Așa ajungi să fii cu unii ani de zile și cu alții să nu fii în nici un fel. Pentru că primii ți-au demonstrat că merită și ultimii nu au avut ce să demonstreze. Ei nu te-au făcut om fericit.

E greu să găsești omul pentru care ai oferi din fericirea ta. De asta cu atât mai mult contează să prețuiești fiecare minut petrecut alături de el. Atunci când ți-e drag să faci gesturi frumoase, când ți-e bine de la o simplă îmbrățișare, când îți faci planuri de viitor, când trăiești în doi și pentru doi, atunci înțelegă că nu-ți trebuie nimci altceva. Atunci știi că ești fericită.

Fericit poți să fii oriunde, oricând și oricum, dar niciodată lângă oricine. 

Foto: examiner.com