Fericirea adevărată e când dorințele se întâlnesc cu soarta și apare dragostea

Poți să dorești cel mai frumos lucru de pe pământ sau cel mai mărunt lucru, dar dacă nu îl ai, degeaba o faci. Poți să iubești cel mai frumos om sau cel mai drag ție, dar dacă nu e reciproc, degeaba simți. Fericirea adevărată e când dorințele coincid cu ceea ce ai și trăiești. Abia atunci vei putea spune că nu e forțat și abia atunci vei putea profita de fiecare clipă a vieții.

Fiecare își are soarta lui. Fiecărui om îi sunt predestinate acea îmbrățișare, acel sărut, acea dragoste. Nu neapărat să fie sărutul dorit sau îmbrățișarea așteptată. Doar cei care iubesc și trăiesc dragostea în același timp sunt fericiți. Ei nu-și vor sacrifica viața pentru a căuta și nu vor insista să aibă mai mult, mai frumos, mai deosebit. Ei pur și simplu se vor delecta cu prezentul.

Fericirea adevărată o construiești. Adaugi la ea valoare și motive, pas cu pas, și într-o zi înțelegi că de fapt ai fost fericită tot acest timp. Pentru că ai avut alături omul pe care l-ai dorit. Pentru că ai iubit și ai fost iubită. Pentru că visurile tale sunt realitate. Pentru că soarta a fost atât de bună cu tine. Atât. Restul e doar potrivire de sentimente și destine.

Foto: wattpad.com