Femeile sunt frumoase atunci când plâng…

Femeile sunt frumoase în orice fel, dar și mai frumoase sunt atunci când trec dincolo de aparențele unui exterior bine făcut și caută să stea de vorbă cu sufletul, găsind acolo motive pentru a fi fericite.

Femeile sunt frumoase atunci când încetează să privească un trecut urât sau mai greu și pun valoare pe un prezent sigur.

Femeile sunt frumoase atunci când au bărbați care să le spună că sunt frumoase, care să le facă ziua mai bună și serile mai dulci. Cum să nu fie atunci o femeie frumoasă?

Femeile sunt frumoase atunci când își fac griji pentru omul lor, când îți dai seama că și pentru ele contează. Când te trezești dimineața și o găsești în bucătărie în cămașa ta făcând o cafea.

Femeile sunt frumoase atunci când tac și frumoase atunci când vorbesc lucruri minunate. Când știu să prețuiască grija față de ele și pot să iubească la fel de mult.

Femeile sunt frumoase atunci când le vezi goale și atunci când caută căldură la pieptul omului lor. Sunt frumoase prin dragostea ce o poartă și prin încrederea ce o au pentru cel de alături.

Femeile sunt frumoase atunci când poartă în inima lor pe cineva.

Femeile sunt frumoase atunci când râd sincer.

Da, femeile sunt frumoase atunci când plâng…de fericire!