Femeile trăiesc cu amintirile. Bărbații cu ceea ce au uitat

E greșit să trăiești cu amintirile. Le păstrezi acolo undeva, revii din când în când ca să înțelegi unele lucruri, chiar ți-e dor uneori, dar nu trăiești cu ele. Altfel riști să rămâi blocat în trecut, riști să uiți cine ți-e alături acum, riști să lași deoparte lumea ta și să trăiești lumea cuiva care deja nu mai este alături. Dar e greșit și să uiți. Nu ai cum să uiți ceva care te-a marcat, nu ai cum să uiți un sărut, o îmbrățișare, o femeie din viața ta. Calea perfectă e cea de mijloc: ții minte, dar nu transformi ceea ce ții minte într-un scop. Anume acest moment diferențiază femeia de bărbat. Femeile trăiesc cu amintirile. Bărbații cu ceea ce au uitat.

Trecutul unei femei e suma tuturor amintirilor pe care le-a trăit alături de anumiți bărbați. Unele amintiri sunt mai puternice, altele pur și simplu sunt. Ea nu poate pur și simplu să uite, ea nu poate pune deoparte ceea ce a simțit, a iubit și pentru care a lăsat orice altceva. De asta femeia din prezent e suma tuturor emoțiilor sincere trăite în trecut. E suma bărbaților pe care i-a întâlnit și care au lăsat o urmă în inima ei. Femeia vede în amintire o reflecție a ei.

Bărbații trăiesc cu ceea ce au uitat. Pentru ei nu atât amintirile fericite sunt importante, cât cele pe care au vrut să le arunce cât mai departe de inimă. Apoi au revenit și au înțeles cât de mult a contat acel sărut sau acea femeie. Apoi au vrut înapoi. În acel moment de refuz și de înțelegere bărbații percep cu totul alte lucruri și își dau seama ce contează cu adevărat pentru ei. Bărbații uită intenționat și apoi sunt nevoiți să readucă în inima lor un sentiment puternic.

Femeile trăiesc cu amintirile. Bărbații cu ceea ce au uitat.

Foto: gencept.com