fb

Femeile se întorc când văd că bărbaților le merge rău fără ele

Să pleci nu este greu, mai dificil este să te întorci. Problema în relațiile care se consumă doar pe jumătate e că bărbații se întorc diferit decât o fac femeile. Diferită e și starea ce o trăiesc când fac asta. Pentru că femeile niciodată nu se vor întoarce din interes și bărbații nu se vor întoarce din milă. Lucrurile stau invers. Femeile se întorc compătimind și bărbații dorind ce au avut odată.

Femeile se întorc când văd cât de rău îi merge bărbatului care odată era fericit alături de ele. Femeile se întorc când el suferă. Când lucrurile nu mai stau atât de bine în viața lui, cum era odată. Atunci ele se învinovățesc de starea lui. Atunci ele refac o relație, pentru a întoarce momentele bune. O femeie crede că așa e corect. Când îl vede regretând, apare dorința de a-i da încă o șansă, de a avea din nou o relație cu el. A doua șansă nu întotdeauna înseamnă și o nouă șansă la dragoste. Pentru că unele femei o fac din milă și altele de dragul trecutului.

Bărbații se întorc când văd cât de bine îi merge femeii care odată împărțea fericirea cu el. Bărbații se întorc când ea e împlinită. Când ea se simte mai bine decât era lângă el. Atunci bărbatul o vrea înapoi, vrea nebunia ei și drăgălășenia ei. El crede că e îndreptățit să aibă din nou ceea ce a pierdut. Un bărbat se întoarce când lumea femeii se schimbă radical spre pozitiv fără el. Când vede ce a lăsat și că altceva mai bun nu are.  Atunci el își dă a doua șansă. Dar a doua șansă nu întotdeauna înseamnă și o nouă șansă la fericirea pe care p vede la ea. Pentru că unii bărbați o fac din interes și alții de dragul prezentului, un prezent în care ei încă nu sunt.

Să te întoci nu e păcat. Nici exclus. În dragoste sunt zeci și sute de scenarii, ca și într-o relație. Contează însă, bărbat sau femeie fiind, să te gândești bine la o singură întrebare atunci când te întorci: de ce faci asta? O faci pentru tine, pentru ea sau pentru voi? O faci din dragoste, din milă sau din interes? Pentru că să pleci nu este greu, mai greu este să te întorci.

Femeile se întorc când văd că bărbaților le merge rău fără ele, bărbații se întorc când văd că femeilor le merge bine fără ei. – citat cu autor anonim