Femeile se îndrăgostesc de bărbații care le fac să simtă aceste lucruri

Iubirea nu a fost niciodată condiționată. Atașamentul emoțional însă nu are loc pur întâmplător. Există o serie de împrejurări, de conexiuni, acel schimb de energie, care provoacă o femeie să caute iubirea în ochii omului de alături.

Atunci lucrurile stau diferit. Atunci femeia simte, cunoaște, descoperă bărbatul. Vrea să se contopească cu lumea lui, așa cum bărbatul la rândul său caută lumina în sufletul femeii. Femeile se îndrăgostesc de bărbații care le fac să simtă aceste lucruri.

1. Le fac să râdă sincer

Atunci când lucrurile se întâmplă simplu, când bărbatul este deschis emoțional, când acceptă provocarea vieții, totul are alt ritm. El este glumeț și energic, el știe cum să poarte o conversație, el transmite un mesaj pozitiv femeii de alături.

Este mai simplu să îmbrățișezi dragostea, când vine la pachet cu seninătate, cu motivație. Bărbatul care aduce zâmbete sincere pe fața femeii, care o provoacă să râdă în hohote, are un avantaj în fața celorlați.

2. Le provoacă să fie mai bune

Ea simte că alături de acest bărbat se dezvoltă, cunoaște multe lucruri. Prin exemplul comportamentului său, devine mai empatică, mai deschisă, mai curajoasă. Ea este motivată de atitudinea lui, de felul în care vede viața.

3. Trăiesc libertatea

Acea senzație de ușurință, de liniște și libertate trăită alături de cineva nu poate fi înlocuită cu nimic. O femeie caută liniștea și nebunia în brațele unui bărbat și nu vrea să fie forțată de împrejurări, de comportamente, de constrângeri.

Atunci este gata să îmbrățișeze povestea bărbatului, știind că alături de el nu-i va fi frică, nu se va simți limitată în acțiuni. Dimpotrivă, are toată libertatea să spună ce simte, să trăiască frumos, să nu uite de propria lume.

4. Simt nebunia vieții

Atunci când o femeie simte energia puternică a bărbatului, se atașează emoțional de acesta. Când există un contrast între tot ce a fost în trecut și experiențele trăite în prezent, împreună, dorința de a fi aproape, de a iubi acest om este și mai intensă.

5. Se simt unice, admirate, dorite

El știe cum să iubească corect femeie. El este un cuceritor, el admiră felul de a fi al femeii și vorbește despre sentimentele sale. El provoacă femeia să se simtă dorită, înțeleasă, acceptată, atunci îndrăgostirea devine o etapă firească.

6. Există acea conexiune emoțională

Nu e nevoie de explicații, de argumente tehnice, pentru a descifra tainele apropierii emoționale dintre doi oameni. Uneori o singură privire este suficientă pentru o femeie, o singură interacțiune este de ajuns pentru a trezi în ea fiorii iubirii.

7. Le fac să uite de trecut

El a venit în viața ei cu mult curaj, cu încredere și dorința de a face lucrurile mai bine. El știe cât a suferit în trecut și nu se gândește să se folosească de slăbiciunile ei. Ea descoperă în acest bărbat un suflet blând, un prieten unic.

Dincolo de acceptare, vine dorința de a fi aproape de această persoană, de a împărți cu ea acest prezent. Comunicarea sinceră, vindecarea rănilor emoționale, detașarea de trecut, găsirea multor motive de bucurie în prezent sunt cheia atașamentului emoțional.

© De Vorbă cu Tine