Femeile rămân cu bărbații care le satisfac mai mult sufletul decât corpul lor

Ce e dragostea dacă nu împlinirea? Ce e împlinirea dacă nu liniștea pe care o trăiești în doi? Cum e să fii fericită, să știi că nimic altceva nu-ți dorești și că ziua de mâine te va găsi la fel? E să ai bărbați mulți? E să trăiești experiențe multe? E să simți plăcere? Poate că e puțin din fiecare, însă până la urmă nu asta face diferența. Femeie fiind, vrei să împarți zilele și amintirile cu cineva care te vrea pentru mai mult decât o noapte. Vrei să rămâi alături de omul tău. Iar omul tău niciodată nu te va lăsa singură dimineața.

Fiecare relație e o experiență. Mai bună sau mai proastă, dar e experiență. Lecție de viață. Cele mai bune lecții le păstrezi undeva în suflet. Ca o rătăcire sau ca un fapt împlinit. Iar dincolo de lecții este el, bărbatul. Mai iubitor sau mai indiferent, mai atent sau mai laș. El va avea grijă de tine sau te va lăsa în cel mai nepotrivit moment. El te va asculta atent sau va ieși pe ușa din spate. El te va iubi sau doar va avea nevoie de tine. Pe primul îl vei păstra în suflet, pe ultimul îl vei păstra alături o vreme, apoi vei pleca. E prea greu să iubești pentru doi.

Sau invers. Vei trăi povești de dragoste, diferite toate. Vei cunoaște bărbați, fiecare cu amintirile lor și cu dorințele lor. Vei trăi lângă unii plăcere și lângă alții suferință. Vei înțelege. Vei aprecia sau vei ignora. Dar până la urmă vei dori liniște, vei dori să te cunoască cineva cu adevărat. Să vadă dincolo de corpul tău, să-ți cunoască sufletul. Pe el îl vei alege și lângă el vei rămâne!

Femeile rămân cu bărbații care le satisfac mai mult sufletul decât corpul lor! – citat cu autor anonim.

Foto: dailymail.co.uk