Femeile puternice nu sunt arogante, ele pur și simplu au standarde înalte

A fi o femeie puternică și sigură pe sine înseamnă să știi exact ce vrei și pe cine vrei în viața ta. Știi exact ce cauți, pe cine vrei alături de tine și pe cine vei iubi din toată inima.

Încăpățânarea și hotărârea unei femei vine din copilărie, când refuza să mănânce broccoli sau morcovi. Imediat era numită încăpățânată. Atunci a primit mesajul că al ei comportament lor este greșit. Copiii mici sunt obligați să mănânce broccoli. Atât!

Când au crescut, nimic nu s-a schimbat. În ciuda tuturor eforturilor adulților femeile au continuat să aibă propria lor părere despre orice. Din anumite motive, toată lumea a decis că toate acestea se datorează încrederii de sine excesive, încăpățânării.

Cu toate acestea, femeile nu au renunțat niciodată.

Dar a apărut o altă nouă problemă: este foarte greu pentru femeile puternice și independente să găsească adevărata dragoste. Din păcate, societatea noastră funcționează după anumite standarde și cred că toate dorințele, toate ideile, părerile unei femei sunt doar niște provocări, doar o simplă demonstrație.

Oamenii au decis că femeile care au anumite standarde sunt prea încrezute în sine și arogante. Cum ar fi să fie invitate la o întâlnire și să refuze, iar pentru asta să fie numite arogante.

Cum ar fi să i se ofere unei femei un nou proiect la locul de muncă, ea să refuze pentru că nu îndeplinește anumite valori morale și pentru asta să fie numită prea sigură pe sine.

A avea standarde înalte nu este o aroganță și nici încăpățânare. Acest lucru nu înseamnă că o femeie se consideră a fi cea mai bună, cea mai magnifică, iar toți ceilalți sunt praf. E doar o mare și stupidă iluzie.

A fi o femeie puternică și sigură pe sine înseamnă să știi ce vrei. Înseamnă să nu judeci și să nu condamni pe nimeni, ci doar să mergi pe propriul drum. Știi ce vrei, știi unde mergi, știi pe cine vrei. Atât!

O femeie puternică are tot dreptul să-și controleze viața și să-și aleagă propria cale. Nici unei femeie nu trebuie să-i fie frică să devină puternică sau să-și ascundă forțele și standardele de frica societății.

Femeile puternice nu se compară cu ceilalți și nu privesc oamenii de sus. Ele se concentrează doar pe ceea ce iubesc, merg spre obiectivul lor și se bucură de fiecare zi. Acesta este un comportament demn de laudă.