Femeile puternice nu se umilesc, ele pur și simplu pleacă…

Cătălina – având o căsnice de 15 ani, doi copii frumoși și un soț care parcă o iubea, o respecta, a decis să plece. Într-o zi frumoasa doamnă s-a ales cu câteva lovituri și dacă asta a fost prea puțin pentru ea, a aflat că o înșală. A suferit, dar nu a cerșit iubire, nu a reproșat nimic. A plecat, fiindcă crede în ea, știe că merită mai mult și nimeni nu e obligat să stea acolo unde se simte un intrus.

Andreea – o mamă  grijulie, o soție iubitoare și o femeie frumoasă, după câteva umiliri și palme violente peste față a ales să rămână lângă omul pe care ea îl iubea, chiar dacă el o înjosea. De dragul copiilor, din cauza îndoielilor că nu s-ar descurca de una singură cu trei copii, că se necesită prea mult efort, muncă, responsabilități. A rămas lângă un bărbat nemernic.

Două femei care au o viață asemănătoare, dar care au luat decizii diferite. Viitorul acestor doamne depindea de hotărârea lor, de ceea ce-și doresc cu adevărat.

Unele luptă pentru fericirea lor, a copiilor. Vor un viitor mai prosper, mai bun, mai fericit. Nu le este frică de obstacole, greutăți și încercări. Merg cu capul sus și nu se plâng, fiindcă sunt pozitive, au încredere în ele, în ideile și forțele lor. Și reușesc să atingă succesul.

Altele pur și simplu se resemnează cu situația. Acceptă și duc în continuare suferința, durerea, trădarea în spate. Speră că vor fi schimbări, vor fi fericite. Își păstrează căsnicia de dragul lumii, a părinților, a copiilor.

Uită astfel să conștientizeze că în astfel de cazuri ea e cea care trebuie să ia decizii, ea e cea care își construiește viața, prezentul și viitorul.

Atunci când în viață, în relația ta predomină tristețea, eșecurile, depresia, neajunsurile, nu da vina pe cineva, vina e a ta. Tu ești stăpână pe viața ta, pe deciziile, pe gândurile tale, pe inima și  sufletul tău. Femeile puternice cred în propriile forțe, nu se lasă manipulate de societate și rude, sunt fericite.

Ele nu se umilesc, au idei  care le pun în aplicație, acționează. Nu stau alături de un om care nu le iubesc, de dragul copiilor, dimpotrivă luptă pentru fericirea lor și a copiilor.

Uneori a pleca la timp e cea mai extraordinară alegere, deoarece după multe lacrimi, regrete, suferințe, apare și momentul împlinirii. Iar asta datorită ție, tu ai fost acel soldat care nu s-a dat bătut, dar a găsit soluțiile în orice circumstanțe.

Mary