fb

Femeile puternice nu se îndrăgostesc

Femeile puternice nu se îndrăgostesc. Ele se bucură de dragoste, o aplică cu atenție în viața lor și scapă nevătămate. Doar femeile slabe permit ca iubirea să le influențeze. Femeile puternice nu sunt afectate.

Aceste femei își trăiesc propria viață. Pot avea amanți, aventuri, dar iubiți – niciodată. Iubirea îi face pe oameni vulnerabili. Dragostea te împiedică să obții ce-ți dorești de la viață. Femeile puternice nu se îndrăgostesc, pentru că dragostea e o emoție. O femeie adevărată știe să-și controleze emoțiile. O femeie adevărată e puternică.

Ați obosit să citiți aceste rânduri? Eu da. Am obosit și cred că nu sunt unica. Am obosit să aud explicații despre cum e să fii puternică sau slabă. Ce este bine și ce este rău. Ce trebuie să simțim și ce trebuie să vorbim. Suntem intimidate când nu iubim și când suntem sincere în privința lucrurilor pe care le dorim. Iar noi, nu putem câștiga acest joc. Prin urmare vreau să fac un apel: trebuie să oprim jocul!

Puterea nu are nimic cu cei care se îndrăgostesc foarte repede și le trece exact în același ritm. Puterea este sinceritatea pe care o aplici în viață, iar acest lucru înseamnă că doar tu decizi în viața ta.

Puterea constă în faptul că știi ce vrei, că lupți pentru viața pe care o vrei. Ești puternică atunci când poți să-i ignori pe cei care te subestimează, când știi să-ți menții poziția și să trăiești după propriile reguli. Cred în iubire, dar și în propriile capacități. Aceste concepte se completează și nu trebuie să fie altfel.

Oamenii care preferă o relație fără obligații, care sunt mândri de independența lor, nu vor înțelege niciodată că ai nevoie de putere pentru a iubi. Pentru a-ți afișa punctele slabe. Pentru a-ți pune pe tavă inima și dorințele fără nici o garanție.

Pentru mine, puterea este să risc totul, pentru că știu că voi recupera totul dacă nu va funcționa. Poți fi tristă și totodată puternică. Poți fi speriată, dar puternică. Ai putea începe totul din nou și totuși să rămâi o femeie de neînvins. Fiecare are forțele sale. Iar tu, trebuie să trăiești!

Femeile puternice nu se îndrăgostesc – o aberație. Ele trăiesc fiecare moment din viața lor, fie de dezamăgire sau de fericire. Femeile puternice sunt cele care câștigă, dar sunt și călcate în picioare.

Aceste femei sunt de foarte multe ori la pământ, dar se ridică. Și o fac mai des decât cei care stau la tribune și le critică. Nu ai nevoie de putere pentru a critica. Pentru a realiza ceea ce-ți dorești, trebuie să-ți urmezi visul indiferent de opiniile altora.

Advertisement

Femeile puternice se îndrăgostesc. Își construiesc o carieră, alteori stau acasă și au grijă de copii. Femeile puternice gândesc diferit, dar le unește faptul că ele decid cum să-și trăiască viața și fac orice pentru realizarea dorințelor.

Source :

econet.ru