fb

Inconfundabila Sharon Stone despre frumusețe, îmbătrânire și bărbați: gânduri sincere care te vor motiva

Iată câteva gânduri sincere de la actrița și femeia exemplu Sharon Stone. Despre frumusețe, îmbătrânire, bărbați și familie.

În prima jumătate a vieții fața ta este ceea cu ce te-ai născut. În a doua jumătate este ceea ce meriți.

O femeie în viață se schimbă constant. E ca și coafura – nu poți să rămâi mereu aceeași.

Pe parcursul vieții ne dezvoltăm și ne schimbăm, învățăm și ne maturizăm. Privim viața altfel li la rândul ei viața ne privește în mod diferit.

Chiar și cea mai scumpă cosmetică și cea mai scumpă coafură nu poate face o femeie frumoasă. Cele mai frumoase și deosebite femei sunt cele care au în spate înfrângeri și ridicări.

Tinerețea veșnică este un mit. Nu vreau să fiu mereu tânără, vreau să fiu femeia care arată bine la orice vârstă. Trăiești cu aceeași sâni toată viața.

După ce am avut probleme cu sănătate și după ce ma trecut prin suferință, am încetat să fac ceea ce mă făcea să sufăr și să fiu bolnăvicioasă.

O femeie frumoasă este mereu bună față de toată lumea. Ea nu acceptă concurența, intrigile sau trufia. La o femeie expresia feței e mai mult mai importantă decât haina.

Dacă ești deșpteaptă, vei fi și frumoasă.  La anii mei mă simt mai liniștită și încrezută ca niciodată. Nu știu dacă e legat de spiritualitate sau pur și simplu am devenit mai înțeleaptă. Cu vârsta devii mai selectivă în oamenii cu care petreci timpul și în acțiunile pe care le faci.

Vreau să fiu respectată. Nu pot accepta când îmi este subapreciată intelingența.

Oamenii se tem să se schimbe, așa li se pare că vor pierde ceva. Ei însă uită că numai așa pot obține ceva nou și unic. E important ca oamenii care pot lua decizii în numele altor oameni să fie corecți.

În viață nu contează cum cazi, contează cum te ridici! Femeia nu trebuie să-și asume responsabilitatea pentru orice lucru pe lumea asta.

Femeile poate că și imită orgasmul. În schimb bărbații imită toată relația.

Mai bine să fii singură, decât să te simți așa alături de un om nepotrivit.

În pat iubesc cel mai mult să citesc scenarii.

Într-o zi fetele singure devin bărbații cu care visau să se căsătorească.

Niciodată nu te culca cu cineva care are mai multe probleme decât tine.

Source :

uduba.com