O femeie vrea de la un bărbat ceea ce nu poate găsi în ea însăși!

Femeile iubesc până la imposibil. Și vor să fie iubite cel puțin la fel de mult. Cel mai important că în expresia “vor” se păstrează adevărata necesitate a femeilor. Pentru că ceea ce-și dorește o femeie nu se rezumă la bani și mașină, cum ar spune unii. O femeie vrea ceea ce nu-i ajunge și ceea ce nu poate obține singură.

Sau ceea ce nu ar vrea să obțină singură. Atunci nu, nu au descoperit pentru asta bărbații. Din contra, bărbații sunt completarea femeilor, la fel cum ele sunt completarea bărbaților. Dar o femeie de asta e femeie să vrea. Vrea frumos, vrea fericire, vrea liniște.

Dacă ar avea de toate, femeilor nu le-ar mai trebui un bărbat alături. Ar sta de vorbă cu alte femei despre modă, creme și schimbările climaterice din lume. Așa însă, o femeie vrea un bărbat alături pentru ca în primul rând el să fie alături. Puternic și bun. Vrea protecția lui și gândul că ziua de mâine va fi la fel de stabilă și frumoasă pentru că este el.

Chiar și dacă va fi greu și dificil pe alocuri. Este el. Bărbatul este doza de siguranță și echilibru pentru ziua de mâine. O femeie vrea împlinirea dragostei alături de un bărbat. Fără a-l iubi pe el dragostea își pierde sensul. O femeie vrea siguranță, încredere. La urma urmei, el este bărbat. O femeie vrea momentele de alint și liniște alături de el. Când la două noaptea îl poate ruga să-i aducă ceva din frigider. Când el o ceartă grijuliu că umblă desculț. Și când îi spune să se îmbrace bine.

Când noaptea el o acoperă cu plapuma. Când se simte fericită alături și când cu capul la pieptul lui știe că nu vrea nimic altceva. O femeie vrea hotărârea unui bărbat când e slabă și priceperea lui când e puternică. În esență, o femeie nu se așteaptă de la bărbatul ei să o întrețină. În schimb vrea perspectiva unui viitor alături de el. O femeie vrea susținere și atenție și protecție. Vrea un bărbat lângă care să știe că ar trece prin foc și apă.

Vrea un bărbat care să-i fie jumătate, la bine și la greu și nu o piesă de schimb. Să facem diferență între femei și fete. O femeie vrea nebunie trăită în doi și liniște trăită, tot în doi. Pentru că o femeie poate avea tot până la împlinire. Iar împlinirea înseamnă doi.

O femeie vrea de la un bărbat ceea ce nu poate avea singură. Dacă are bani, vrea un bărbat cuceritor, cu emoții. Dacă are prea multă nebunie, vrea un bărbat hotărât care să o pună cu picioarele pe pământ, vrea stabilitate. Dacă are liniște, vrea nebunie. Dacă are frumusețe, vrea înțelepciune.

Și dacă are înțelepciune, va dori alături un bărbat la fel de înțelept cu care să răstoarne și munții. Pentru că o femeie poate avea tot până la împlinire. Împlinirea și liniștea o găsește lângă omul ei.

O femeie vrea de la un bărbat ceea ce nu poate avea singură. Vrea liniște. Vrea dragoste. Vrea fericire trăită în doi.