Femeile iubesc cu urechile și de multe ori suferă după asta. Încearcă să-i asculți inima și nu vei greși niciodată

Femeile iubesc cu urechile – o expresie cunoscută, cu care sunt de acord. Iar aici mă refer la toate femeile, de la adolescente până la cele mature. Da, ele adoră să fie lăudate, să li se spună cât de senine și minunate sunt. Le plac bărbații care se percep la dulcegării. Nu e nimic rău în asta. Grav însă e că de foarte multe ori aceleași femei se lasă duse de val și nu fac diferența dintre cuvinte sincere spuse de bărbați sinceri și cuvinte false, care au scopul de a le minți, zise de bărbați profitori. Corect: femeile uneori vor confirmarea emoțiilor pe care un bărbat le simte pentru ele, vor să afle motivele pentru care sunt iubite. Dar sunt momente în care se lasă duse de val și cred toate prostiile.

De aici se naște suferința, dezamăgirea și lacrimile. Pentru că femeia pune preț pe promisiuni și cuvinte mari și nu prea ține cont de fapte concrete, care îi demonstrează că este unică, extraordinară și frumoasă. Greșeala cea mai întâlnită la sexul frumos e respingerea. O femeie respinge pe cei care ar face orice pentru ea și apropie de suflet pe cei care au doar scopuri. Motivul care o face să aleagă greșit poate fi un trecut lipsit de emoții sincere sau că în prezent aude foarte rar de la omul drag laude la adresa ei. Sau are lângă ea un bărbat care nu știe să o prețuiască, să-i mulțumească pentru tot ce a făcut de dragul lui, care o insultă și o subestimează, iar asta o duce spre alegeri greșite și o face să creadă pe orice fustangiu care știe să se joace cu vorbele.

Vorbele mari și fără gust aduc după ele decepții. Acele promisiuni care nu sunt materializate și te dezamăgesc. Dezamăgirile îți marchează viața, visurile, dorințele. Atunci nu trebuie să profiți de credibilitate, dar trebuie să asculți printre cuvinte. Toate complementele sunt o necesitate pentru tine, pentru întreținerea bunei dispoziții și a încrederii în sine. Femeile au nevoie să le fie ascultate inimile. Dar dincolo de un cuvânt șoptit mai diferit, trebuie să știi să pătrunzi în interiorul sentimentelor, să afli  ce vrea acel bărbat cu adevărat. Trebuie să simți emoția ce vine din inimă și nu de pe buze. Abia atunci vei găsi fericirea.