Femeile frumoase și deștepte niciodată nu au fost singure. Chiar și când ele spun că sunt singure. Ele întotdeauna au pe cineva în minte, în inimă sau în pat

Femeile frumoase și deștepte niciodată nu au fost singure. De ce? Pentru că sunt frumoase și sunt deștepte. Pentru că cineva se îndrăgostește de ele în cel mai direct fel și pentru că apoi e imposibil să te desparți de parfumul și cuvintele lor. Ele vor avea tot ce-și doresc și cel mai mult vor avea aprecierea bărbaților. Vor fi cucerite, dorite, dar atât de puțin înțelese. De asta își vor permite să rămână cu unii doar în pat, pe alții să-i poarte în gând ceva timp și dar pe foarte puțini să-i cheme în inima lor. Ei vor fi cei mai fericiți.

Femeile frumoase și-au trăit singurătatea cu mândrie, căutând un bărbat pe care nu-l mai găseau, cele frumoase și deștepte au înțeles că un bărbat devine creator numai în timp și alături de o femeie. Ele au trăit experiențe suficiente cât să știe să prețuiască un moment, dar și să-și dorească un viitor stabil. Ele au cucerit pentru o clipă de plăcere și s-au lăsat cucerite pentru toată viața. Ele au vrut sau au iubit.

Niciodată o femeie nu a fost alături de un bărbat pur și simplu. Dar întotdeauna a fost din dorință, din plăcere, din conștiință de cauză sau din dragoste. Femeia fie vrea să fie iubită, fie vrea să fie înțeleasă. Ea vrea să fie femeie fericită, se îndrăgostește subit, fie adaugă zi de zi la dragostea ei pentru un bărbat. Din asta și vor rezulta iubiri mărunte, iubiri sincere sau iubiri pentru toată viața. Cert e că o femeie întotdeauna va avea pe cineva cu ea. Va avea pentru cine să fie frumoasă și cui să-i ofere corpul, mintea sau inima. Va diferi doar momentul și bărbatul.

Femeile frumoase și deștepte niciodată nu au fost singure. Chiar și când ele spun că sunt singure. Ele întotdeauna au pe cineva în minte, în inimă sau în pat. 

Foto: elise.com.ua