Femeile frumoase devin nesuferite pentru două tipuri de oameni: pentru fetele care le invidiază și bărbații care nu au reușit să le cucerească

Nu e pedeapsă și nici privilegiu să fii femeie frumoasă. E un dar cu care trăiești și de care te bucuri, dacă știi să-l pui în valoare. Trăiești ca alții, iubești ca alții și cauți să găsești în fiecare moment o bucată de soare. Dincolo de asta sunt cei care pornesc să caute pretextele unei frumuseți feminine. Cică dacă e frumoasă, e și cu fițe. Dacă e frumoasă, e și greu de cucerit. E rece, de bani gata, indiferentă, prea liberă, prea femeie. Asta o zic fetele invidioase și bărbații nepricepuți.

Nu frumusețea face diferența dintre o femeie iubitoare și una indiferentă. Nu frumusețea schimbă caractere. În schimb frumusețea poate provoca pe cei care nu au reușit să cucerească o femeie frumoasă. Și tot frumusețea poate fi motiv de invidie. Se găsesc puștoaice, fete neîmplinite care bârfesc aiurea. Se găsesc băiețași cu aer de cuceritor, frustrați că ea a spus un “nu” hotărât.

Nu e păcat să fii frumoasă. Farmecul unei femei niciodată nu a fost în plus. Poate și de aia o femeie atrăgătoare e de zece ori mai în centrul atenției, deși treaba asta e un nonsens. Imediat ce vezi exteriorul ca o metodă de a caracteriza pe cineva, te desconsideri pe tine.  Iar asta o pot face doar fetele iritate că alteia îi merge mai bine decât lor sau bărbații care au trecut prin viața unei femei frumoase și nu au rămas.

Femeile frumoase devin nesuferite pentru două tipuri de oameni: pentru fetele care le invidiază și bărbații care nu au reușit să le cucerească.