Femeile care știu aceste 4 lucruri, sunt cele mai fericite în dragoste

Nimeni nu a spus că este ușor să găsești iubirea adevărată, dar nu este nici imposibil.

Multe femei se întreabă cum să devină fericite – sau mai fericite – crezând că atunci când vor întâlni bărbatul perfect, când se vor îndrăgosti și vor construi o relație de durată atunci se vor simți împlinite.

Cu părere de rău, dacă consideri că fericirea ta depinde de un bărbat, ești sortită dezamăgirii.

În viață există o mulțime de plăceri și frumuseți pe care cel mai probabil că le-ai ratat, pentru că ai fost concentrată pe găsirea unui partener. Adevărul este că foarte multe persoane se simt incomplete fără o altă persoană. Dar atunci când găsesc pe cineva, continuă să se simtă nemulțumite, iar sentimentul nu dispare, doar se intensifică.

Până la urmă te simți ca o prințesă captivă într-un turn, care așteaptă să fie salvată. Dar acest mod de a gândi nu se soldează cu nimic decât cu durere. Nu ești o victimă. Fii eroul propriei povești.

Iată 4 sfaturi de care trebuie să ții cont pentru a fi fericită într-o relație:

1. Asumă-ți responsabilitatea pentru propria fericire

Devii fericită atunci când accepți să adopți o atitudine pozitivă față de viață, chiar dacă ai parte de nenumărate căderi și eșecuri. Dacă fericirea ta o să depindă de alții, o să te simți slabă și neputincioasă.

2. Apreciază micile momente frumoase

Fă o pauză pentru a privi apusul de Soare, fă o plimbare pe plajă, admiră un buchet de flori proaspăt cumpărat. Aceste lucruri simple te pot face să te simți bine chiar și atunci când totul în viață pare pierdut.

3. Fericirea poate atrage potențiali parteneri

Când emani o energie de optimism și bucurie atragi persoanele din jur. Când vei părea întotdeauna tristă și abătută, sunt puține șanse ca cineva să vrea să vorbească cu tine. Iar la ideea de a ieși la o întâlnire cu un bărbat poți renunța definitiv în acest caz.

4. Zâmbește mai mult

Zâmbetul îți poate ridica dispoziția nu numai ție, ci și celor din jur. Chiar și oamenii de știință spun că fața noastră arată mult mai sănătoasă atunci când zâmbim, decât atunci când părem indiferenți sau preocupați cu o problemă. Acest lucru este vizibil mai ales cu înaintarea în vârstă.

Te simți acum destul de motivată să acționezi?

Sursa :