fb

PovesteaTA #41. Femeile spun că toți bărbații sunt la fel. Cine le-a pus să-i încerce pe toți?

Ea este Paula. Vrea să-și spune povestea, una despre o iubire toxică, trăită mult prea devreme. O poveste

„Femeile au obiceiul sa spună ca toti bărbații sunt la fel. Cine le-a pus sa-i încerce pe toti? Se zice ca dragostea nu are vârsta, dar eu consider ca pentru cei 17 ani ai mei, am trăit-o prea in graba si mult prea mult. Am avut fel si fel de relații dar niciuna la fel de toxica ca aceasta.

L-am cunoscut pe E. acum 5 luni intr-un moment de mare dezechilibru al vieții mele , tocmai pierdusem pe cineva drag. Mi-am gasit refugiul in brațele lui si m-am atasat mult prea repede. Dupa ce ne-am cunoscut mai bine, imi petreceam aproape fiecare dimineața in dormitorul lui. Aveam ce sa vorbim, deși nu aveam multe lucruri in comun. Timpul a trecut, iar el ma îndepărta tot mai mult. Chestia e ca nu am fost niciodata împreuna. Nu m-a vrut.

Asa ca am ales sa plec si cand eram gata sa las totul in urma, m-a intors. Dar nimic nu a mai fost la fel. Ma simțeam inferioară lui, efectiv a facut din mine ce a vrut. Nu am inteles niciodata de ce nu a vrut sa avem o relatie pana in ziua de 30 Decembrie, cand m-a chemat din nou la el si mi-am dat seama ca de fapt cauta altceva de la mine. M-am lasat cuprinsă de val si am trecut la următorul pas… apoi m-a lasat si nu am mai vorbit de atunci. Din acel moment EU nu am mai fost niciodata EU.

Se fac aproape 2 luni de cand încerc sa-mi revin si sa uit cat de naiva am fost. As vrea ca cineva sa învețe din povestea mea si sa nu facă aceeasi greșeala , iar voi „bărbații” ar trebui sa prețuiți mai mult femeia pe care o aveți langa voi.”

Foto: sonima.com