Femeie, tu meriți mai mult

Femeie, tu meriți mai mult. Meriți toată dragostea și îmbrățișările lui. Meriți să te trezești într-o dimineață și să știi că nimic altceva nu îți trebuie, pentru că tot ce ți-ai dorit e alături de tine. Meriți să nu suferi. Să nu trăiești cu trecutul. Meriți să ai încredere în cineva care îți răspunde cu încredere. Meriți să nu uiți de tine.

Femeie, tu meriți să fii iubită. Să nu-ți fie frică de viitor și să știi că indiferent de orice, ai susținerea lui. Meriți să nu fii ignorată când ceri dragoste și să nu găsești doar indiferenți, când vrei să o oferi. Meriți o familie frumoasă și copii fericiți care să-ți aducă zâmbet pe față. Meriți atenție. Meriți flori în fiecare zi. Meriți ceea ce nu ai, dar îți dorești atât de mult.

Femeie, tu meriți un om iubitor alături. Și nu meriți reproșurile, indiferența sau tăcerea lui. Meriți să trăiești dragostea, nu doar să o visezi. Meriți să fii înțeleasă și ascultată și la rândul tău să vrei să asculți. Să comunici. Să vă purtați de grijă. Meriți să îți demonstreze cât de mult te iubește. Și să-ți facă surprize care atât de mult îți plac. Meriți liniștea și nebunia care se împarte la doi. Femeie, tu meriți o dragoste sinceră.

Femeie, tu meriți mai mult.