Femeia se transformă într-o nesuferită din cauza fricii!

Nu mai sunt femeia ta. Dacă m-am transformat într-o altă femeie, lasă-mă să-ți spun de ce… Am citit multe cărți inteligente, despre cum să te căsătorești, cum să-ți păstrezi bărbatul lângă tine și cum să-l satisfaci. Doar că nu am văzut în vânzare nicio carte în care să scrie cum să ții lângă tine o femeie, cum să-i gătești și cum să-i oferi plăceri carnale. Dar asta lăsăm pentru mai târziu…

În una din cărțile pe care le-am citit scria că nu trebuie să obosim bărbații cu prea multe cuvinte. Să alergi se poate. Să-i gătești se poate. Să-i pregătești o cină romantică cu vin roșu și stridii la fel se poate. Dar să-i spui neplăcerile și așteptările e o temă mai delicată care e de dorit să o atingi foarte rar. „Femeie, nu-i obosi creierul bărbatului!” Auzeam la fiecare colț și am crezut în asta.

Credeam că viața noastră va fi doar din săruturi și plimbări sub clar de lună. De ce în astfel de situații aș striga sau aș fi nemulțumită? În zilele călduroase de vară când toate ferestrele sunt deschise, s-a întâmplat să aud frânturi din conversații străine. Unele femei ridicau vocea. Iar eu nu înțelegeam: de nu pot vorbi calm? Oare au uitat să fie femei?

Acum am înțeles de ce strigau acele femei, de ce iritau creierul bărbatului. Ascultă-mă, te rog. Este important ceea ce vreau să-ți spun. După propria experiență știu că femeia se transformă într-o nesuferită din cauza fricii. Strigătul femeii este frica expusă în cuvinte. Cu cât e mai mare frica, cu atât mai mult se accentuează cicălelele.
Ce face în acel moment când țipă la tine? Dorește să ajungă la acea parte din tine pe care o vede ca o protejare. Iar dacă nu-i reușește frica continuă să crească. Și vocea la fel.

Sursa :