Femeia, prin natura ei, e fericită să asculte de un bărbat. Păcat însă că nu fiecare bărbat e gata să-și asume așa responsabilitate

Femeile spun că vor să fie independente, libere și să decidă singure de fiecare dată. În realitate însă, fiecare femeie visează la un bărbat alături de care să trăiască fericită și pe care să-l asculte, știind că oricând poate avea încredere în el. Femeile vor stabilitatea de lângă el. Femeile vor să fie dominate.

E firesc să găsești la o femeie nefericită reproșuri față de bărbați și tendințe spre izolare, cum e firesc să auzi de la o femeie împlinită că bărbatul ei e cel mai bun și el e primul de care ascultă. Da, rămâne personalitatea ei. Da, ambii se respectă și își comunică fericirile și grijile. Dar dincolo de asta este siguranța pe care o simte femeia alături de acel bărbat. Dacă el e hotărât și îi poate oferi o perspectivă bună pentru viitor, ea va aceepta și va considera firesc să țină cont de sfaturile și deciziile lui, mai ales cele care îi vizează pe ambii. O femeie rămâne alături de un bărbat moale o lună, două, trei, dar pe urmă tot vrea să să știe că nu ea e bărbatul în casă. Treabă nu are aici agresivitatea sau tendințe spre liderism, e vorba de caracter, atitudine și încredere.

Femeile și-au dorit mereu bărbați hotărâți. Poate că nu cei mai puternici sau duri, dar hotărâți. Bărbați care să le ia într-o zi de mână și să spună: ,,draga mea, noi vom proceda astfel” sau: ,,mâine mergem într-o mică vacanță, e cel mai potrivit acum”. De asta femeia se va îndrăgosti de băieții răi sau de cei frumoși, dar îi va păstra doar pe cei care pot să le ofere stabilitate și alături de care să se simtă în siguranță. Pentru că dincolo de mersul firesc și echilibrat al unei relații, femeile vor să fie dominate, femeile vor să asculte de bărbatul lor. Alta e că nu fiecare bărbat știe să se facă ascultat.

Femeia, prin natura ei, e fericită să asculte de un bărbat. Păcat însă că nu fiecare bărbat e gata să-și asume așa responsabilitate. – citat cu autor anonim

Foto: favim.com