Femeia pe care nu o iubești…

Nu-ți pasă de capriciile femeii pe care nu o iubești. Dacă ea a dorit suc de vișine la miez de noapte, te duci liniștit în bucătărie și conștient îi torni în pahar apă. Nu te simți vinovat atunci când nu o asculți, ești atent la știri.

Nu te interesează ce simte. Ea este cea care face primul pas spre împăcare, după o ceartă. Ție nu-ți este teamă că într-o zi ai putea să o pierzi, iar asta îți permite să fii mai puternic decât ea, fără să ții cont de viitorul relației voastre.

Tu nu vei fi dezamăgit. Nu-ți pasă de eșecurile, greșelile pe care le face. Asta e viața ei. Desigur, atunci când îți cere ajutorul, o ajuți. Dacă nu susține examenul sau nu-și poate îndeplini un vis nu te deranjează acest lucru.

Nu ești gelos. Dacă cineva îi acordă atenție, tu pur și simplu privești situația indiferent. Relația voastră e un amestec de prietenie și o poveste de dragoste confunză. Vă simțiți confortabil împreună, aveți despre ce comunica și foarte rar vă certați.

În pat totul este pe vechi, rutină. Sexul devine doar o necesitate fiziologică, atât. Puteți trăi astfel toată viața. Dar uneori vei fi încercat de sentimentul plictiselei și te vei simți prins într-o capcană.

Privind-o în ochi ai dori să strigi:Opreste-te! Ce faci? Pleacă! Nu-ți pierde timpul cu mine. Tu nu meriți toate astea.  Eu nu sunt rău, nu-ți sunt dușman, nu-ți vreau răul, doar că nu te iubesc.  Nu sunt al tău.

În ochii ei nu se citește teama. Nu-ți aude strigătul disperat. Ea crede în tine. Iar tu pur și simplu taci. A fi lângă femeia pe care nu o iubești e confortabil și te simți liniștit. Devii egoist și te conduci de următoarea idee: „Mă iubești, atunci acceptă-mă și  tolerează-mi indiferența față de tine.”

Iar asta e cel mai nepotrivit și ucigător lucru pentru sufletul ei.

Sursa :