Femeia pe care îți este dificil să o iubești, îți va fi și mai dificil să o poți uita!

Ea este greu de iubit, în sensul că are așteptări mari. Ea nu este genul de persoană care o să accepte să iubească de una singură. Dacă vrei o relație cu ea, trebuie să fii fidel. Trebuie să-i oferi toată atenția ta, nu numai o parte din aceasta.

Ea știe ce merită, de aceea nu vă păstra tăcerea atunci când va vedea că este tratată incorect. Ea nu va permite altora să o trateze cu lipsă de respect. Dacă o vei răni, ea îți va spune acest lucru. Ea nu va ascunde ceea ce simte, pentru că este sinceră. Acesta este modul ei de a fi.

În sufletul ei arde un foc, pe care îi este frică să-l elibereze. Când va fi furioasă, va vorbi despre acest lucru ore în șir. Când îi va fi trist, va plânge. Ea nu va pretinde că este fericită, atunci când va simți că lumea se ruinează în jurul ei. Ea va fi reală, chiar și atunci când tu ai fi preferat să nu fie astfel.

Dacă vei ține la ea, va fi nevoie să lupți pentru relație. Ea va face același lucru, dar cu condiția că nu o va face singură. Ea se va dedica în totalmente relației voastre.

Ea este dificil de iubit pentru că va proceda cum e corect, nu cum este mai comod. Ea nu va tolera atitudinea ta negativă. Ea nu te va ierta, dacă nu îți vei cere scuze sincer. Ea nu îți va oferi și a treia șansă, dacă ai dezamăgit-o. Ea nu se va considera superioară ție, pentru că te va iubi.

Ei nu îi este teamă să fie singură, acest lucru o face foarte puternică. Dacă cândva o vei face să sufere, ea nu va ezita să te părăsească. Atunci nu va mai conta cât de mult va ține la tine. Dacă nu mai ai o atitudine corectă față de ea, va înceta orice relație cu tine. Ea va pleca în clipa când tu nu vei mai depune efort să o faci fericită.

Ea este dificil de iubit, dar ți-ar fi și mai dificil să o uiți.

Ea este una dintre acele persoane a cărei amintire o vei păstra vie încă mulți ani. Îți va fi aproape imposibil să o uiți.

Când va pleca, îți va fi dor de modul cum te privea, de parcă erai întregul ei Univers. Îți va lipsi sinceritatea ei, hotărârea ei și puterea de a spune lucrurilor pe față.

Vei încerca să o reîntorci, pentru că nu vei putea trăi fără ea.

Deși poate părea dificil de iubit, este și mai dificil să o poți cândva uita.

Sursa :