fb

Femeia NU TREBUIE să lucreze de dragul banilor!

Nu, o femeie nu trebuie să stea acasă. Doar că femeia nu trebuie să facă bani. Ea nu trebuie să meargă la serviciu de dragul banilor. Acest lucru trebuie să-l facă bărbatul.

Femeia trebuie să fie activă social. Să facă ceea ce îi place și o motivează. Să aibă mai multe hobby-uri. Să facă ceea ce o umple de energie și îi valorifică potențialul, pentru ca energia ei să ajute relației, familiei.

Un exemplu bun – Draupadi, regina Indiei. Soțul ei Yudhisthira, regele, nu știa cât aur este în regat, în schimb Draupadi știa. Mai mult, aceasta știa și câți cai și câți elefanți sunt în regat. Ea mai era ministrul transporturilor și știa totul despre drumuri. Știa totul și despre agricultură, educație și medicină.

Ea se ocupa de gospodăria țării, pentru că percepea această gospodărie ca propria familie. Aceasta corespundea naturii ei.

Femeia trebuie să acționeze conform naturii ei. Ea trebuie să facă ceva, trebuie să acționeze, dar nu de dragul banilor. Pentru că, atunci când vine vorba de bani, creativitatea ei scade mult.

Femeia se sfârșește acolo unde se încep banii. 

Din acest moment se încep afaceri, planuri, stategii, iar creativitate nu mai este. Ecistă un principiu al femeii – altruismul, iubirea pură. Tot ceea ce ea face trebuie să o facă ca o mamă. Iar bărbatul aduce bani. O femeie poate să facă și ea bani, dar nu banii trebuie să o motiveze. Niciodată!