Femeia nu se cere în căsătorie doar o dată. Femeia se cere în căsătorie cel puțin o dată pe an

E o deprindere bolnăvicioasă pentru bărbați să caute femeia vieții lor, să o cucerească, să o ia de soție și apoi să lase totul în voia sorții. Gata, e a lui. Ce-i mai trebuie altceva decât să știe că cineva îl așteaptă acasă? Că ea îl iubește și nimic nu mai schimbi deja. Vezi bine că schimbi. O relație e pe jumătate consumată dacă unul din cei implicați uită să fie prezent și o căsnicie e pe jumătate dusă dacă bărbatul se plictisește și femeia se resemnează.

O femeie o iubești cu fiecare zi mai mult și nu invers: prima zi puternic și apoi încetul cu încetul să stingi orice emoție. Pe femeia de lângă tine o surprinzi mereu, nu doar atunci când ți-e cheful. Iar femeii îi oferi flori nu doar când își cumpără buchetul miresei. Dragostea adevărată de asta și se menține o viață, pentru că există doi oameni care știu să o păstreze. Și femeia ta de asta și rămâne alături, pentru că tu ca bărbat ai știut cum să o faci să vrea să rămână.

Dragostea se stinge dacă nu știi să menții focul unor emoții. Dragostea se pierde dacă nu o întreții cu fapte și cuvinte sincere. Femeia de alături se schimbă dacă nu o cucerești de fiecare dată. Așa că io iubești în fiecare clipă, în fiecare zi, în fiecare an. Îi demonstrezi mereu cât de mult ții la ea. E ca o cerere în căsătorie care se repetă și se repetă și după asta mereu e senzația aia că sunteți fericiți și aveți încredere unul în celălalt. Iubește-o mereu. Iubește-o frumos. Iubește-o sincer.

Femeia nu se cere în căsătorie doar o dată. Femeia se cere în căsătorie cel puțin o dată pe an. Și în fiecare zi. 

Foto: pinterest.com