Femeia mereu are dreptate, chiar și atunci când nu are dreptate

Se întâmplă că femeile decid principalele probleme, iar bărbații găsesc vina în culoarea draperiilor. Drumul spre orice centru comercial este cel mai bun test psihologic pentru oricare cuplu. Trebuie doar să-l trecem înainte de căsătorie și imediat va fi clar cum va fi această familie în viitor.

Cine are dreptate din cei proaspăt căsătoriți? În general, o femeie are mereu dreptate, aceasta este formula magică. Nu este vorba că femeia are gusturi mai rafinate. Să te cerți cu soția dragă până la lacrimi din cauza unor fleacuri este cea mai mare prostie.

Un bărbat ar trebui să meargă vesel cu soția și doar să zică: „Da, dragă! Pe acestea le luăm!” Chiar dacă nu-i place ce alege soția.

Un bărbat trebuie să se gândească la spațiu, la bani, economie. Poate și la fotbal, la un hobby… Un bărbat trebuie să știe să ia decizii importante și să rezolve probleme. Culoarea draperiilor nu are legătură cu toate acestea. Familia este despre compromis, mai ales din partea bărbatului.

Pentru o femeie, anume lucrurile mici sunt cele mai importante, ea este fericită cu ele. Pentru o dramă bună în familie mai sunt nevoie și de mici certuri, altfel femeia se plictisește. Ea are nevoie de un bărbat adevărat, nu de un melc. Iar la final, bărbatul să fie de acord cu femeia iubită. Nimic nu aduce satisfacție mai mare unei femei decât fericirea ca bărbatul ei drag să fie obligat să fie de acord cu ea.

O femeie întotdeauna are dreptate

Chiar și atunci când greșește. Este o formulă pe cât de simplă, pe atât de vicleană, elegantă. Atunci când un bărbat cedează în fața unei femei, el o cucerește și mai mult. O femeie niciodată nu uită de ranchiună, dar este mereu recunoscătoare pentru compromisuri.

Ea pierde o bătălie, dar câștigă un război. Iar relația dintre un bărbat și o femeie este un război care durează la nesfârșit. Altfel, am fi dispărut cu toții cu mult timp în urmă din cauza plictiselii și lipsei libidoului. Doar că foarte puțini oameni sunt gata că cedeze. Numai cei puternici sunt cei care pot ceda.

Cei isterici – niciodată. Și cel mai mult are de suferit femeia. Când te gândești că cele mai multe divorțuri se petrec din cauza unor motive atât de banale…