Femeia ideală este o femeie LIBERĂ!

Ea nu se schimbă odată cu apariția unor oameni în viața ei, pentru că se respectă prea mult pe sine.

Nu se desparte de dorințele ei doar pentru că cineva este împotriva lor. Este calmă și știe că timpul va pune toate lucrurile la locul lor.

Nu permite să i se adreseze fără respect.

Trăiește de parcă azi ar fi ultima zi, trăiește aici și acum. Nu fuge de trecut, doar știe că a fost o experiență unică și datorită trecutului a devenit mai înțeleaptă.

Nu permite ca cineva să-i distrugă planurile și să-i rupă aripile. Nu se îndoiește de ceea ce face. Știe că realizarea anumitor planuri i-ar putea schimba viața.

Nu se teme să iubească. Dragostea este însușirea celor puternici. Ea riscă și pariază pe emoții sincere, pentru a-și umple viața cu relații frumoase.

Nu uită de un lucru important: nu trebuie să pari mai bună sau altfel, pentru a impresiona pe cineva. E important să rămâni tu însăți.

Nu se teme de viață, întrucât știe că orice s-ar întâmpla, asta o va face mai puternică. Nu pierde timpul pe lucruri care nu-i plac. Știe spre ce să tindă și nu permite nimănui să-i provoace durere.

Nu-și pierde niciodată demnitatea. Nu se lasă condusă de părerile altora. Nimic nu e mai ușor decât să te lași condusă de cineva. Are încredere în sine și în propriile simțuri.

Trăiește ca un om fericit. Este liberă în acțiuni. Își trăiește viața și se bucură de fiecare clipă.

Femeia care trăiește astfel, emană doar energie pozitivă, atrage și cucerește.

Un bărbat adevărat o va simți și o va remarca, pentru că ea este unică. Ea este o femeie LIBERĂ!

Sursa :