Femeia este de neoprit atunci când știe ce merită

Ai putea spune cu voce tare, ferm și cu încredere: „Necesitățile mele sunt importante!” Tu crezi în asta? Atât timp cât nu vei crede și nu vei accepta că ești o femeie adevărată, iar așteptările tale sunt importante și ele trebuie să fie îndeplinite, nimeni nu va crede acest lucru.

Iar atunci când îți reușește, nu poți fi de oprit. Trebuie să fii conștientă de necesitățile tale. Sau ești la fel ca unele femei care nu au nicio idee despre ceea ce vor cu adevărat? Oare nu e trist? Este trist că nu știi, că nu ți-ai făcut timp pentru a-ți asculta vocea ta interioară care îți spunea de ce ai nevoie. Nu vorbesc despre necesitățile de bază, vreau să ajung undeva mai departe. Inspiră și expiră. Relaxează-ți umerii, mușchii maxilarului și ai gâtului. Nu te ma gândi. Nu mai încerca. Pur și simplu trăiește. Fii aici și acum. De ce ai nevoie?

Fii sinceră cu tine însăți. Acționează conform sentimentelor, când vei face ceea ce dorești cu adevărat vei fi de neoprit. Dacă ai un obiectiv – acționează, astfel toate cerințele  tale se vor materializa. Iar ceilalți te vor trata ca pe o femeie indepedentă. Totul depinde de tine. Fii un exemplu al așteptărilor tale de la alții. Iar această faptă are nevoie de curaj. Curajul  – nu înseamnă a merge la război, a salva pe cineva de la un incendiu sau a face ceva suprauman. Curajul – înseamnă să fii sinceră cu tine însăți. Iar acest lucru e înfricoșător. Pentru a rămâne tu însăți este nevoie de curaj, să nu-ți fie frică de critici, eșecuri și durere.

O femeie care crede în propriile puteri își cunoaște valoarea. Ea este mândră de persoana ei, iar acest lucru se observă în comportamentul și atitudinea ei. Nu caută aprecieri de la bărbați. Ea știe că e frumoasă. Ea știe că bărbatul care va fi alături se va simți un norocos, deoarece va ști cum să-l facă fericit, mai mult decât celelalte femei. Dar nu se laudă. Adevărul este: bărbații vor să creadă că au câștigat marele premiu, atunci când cunosc cea mai bună femeie. Ei doresc să se simtă mai norocoși decât ceilalți. Așa cum el vrea ca femeia să se mândrească cu el, la fel și el dorește să se mândrească cu ea. Dacă nu ești sigură pe tine, te consideri nedemnă, nu vei fi acceptată.

Femeia cu convingeri nezdruncinate, care spune și procedează corespunzător, este admirată de un adevărat bărbat și îl face să se simtă în siguranță. Acesta este cel mai important lucru, atunci când vorbim despre abilitatea bărbatului de a avea încredere în tine. El știe că se poate baza pe tine la tristețe și bucurie, la greu și la bine. Iar în momentele de incertitudine, el poate avea încredere doar în tine, deoarece tu crezi. Nu te opri, pentru că vei cere și aștepta de la alții mult mai mult, căci acum ceri și aștepți mult mai multe de la tine însăți. Vei conștientiza cât demult te-ai epuizat în zadar. Tu meriți mult mai mult. Când vei înțelege acest lucru, vei obține ceea ce meriți. Deoarece nu te mai mulțumești cu puținul.

Sursa :