Femeia este atrasă de aspectul fizic al unui bărbat, dar se îndrăgostește de caracterul și de atitudinea lui

Femeia va fi atrasă de un bărbat bine îngrijit, care va avea un corp bine lucrat la sală și va fi îmbrăcat cu gust. Va fi atentă la culoarea ochilor și dacă are mâinele îngrijite. Odată ce-l va place, ea avea curiozitatea să-l cunoască, să-i afle planurile de viitor și ce-l definește ca personalitate.

Dar aceeași femeie va descoperi cu adevărat sufletului unui bărbat din momentul în care se va îndrăgosti de el. Din secunda când o va cuceri – va fi a lui, va trece peste orice încercare ca să facă parte din viața lui. O femeie care este îndrăgostită nu se poate compara cu nimic în lume, fiindcă dragostea ei este imensă. O femeie îndrăgostită cu adevărat este în stare de orice de dragul bărbatului pe care îl are alături. Nu va asculta pe nimeni, nu va ține cont de vârstă, de starea financiară. Ea pur și simplu va iubi cu toată suflarea ei,  va oferi ce are ea mai bun.

Dar să ai lângă tine o femeie de nebună de dragoste nu-ți ajunge doar câteva pătrățele pe abdomeno cămașă bine călcată și părul aranjat cu gust. Firește, o va atrage felul cum arăți, parfumul și zâmbetul tău. Însă ea se va îndrăgosti de inteligența ta, de felul cum o vei aborda, cum vei alege cuvinte, de caracterul tău. De atitudinea pe care o vei avea. Femeia niciodată nu va sta lângă un bărbat care are bicepși, dar nu-i oferă încredere, dragoste, nu are ce învăța de la el, nu evoluează. Iar dacă a greșit alegându-l, dacă își va da seama că acel om nu e bogat sufletește, mai devreme sau mai târziu îl va părăsi, pentru că nu va fi îndrăgostită și nu-l va iubi cu adevărat.

Femeia este atrasă de aspectul fizic al unui bărbat, dar se îndrăgostește de caracterul și de atitudinea lui. – autor anonim