Femeia e de neoprit, atunci când înțelege că merită mult mai mult decât are în prezent

Poţi spune clar şi tare: „Necesităţile mele contează. Eu contez!” Dar crezi în asta cu adevărat? Până nu vei realiza şi accepta asta: că eşti unică şi importantă, nu vei putea fi cu adevărat fericită. Până nu vei fi ferm convinsă de acest lucru, nimeni nu se va lăsa convins.

Iar din moment ce vei reuşi să faci asta – vei fi de neoprit.

Pentru început e important să îţi realizezi propriile necesităţi. Nu eşti sigură? Ei bine, e cazul să te decizi. Cea mai sigură cale este să-ţi asculţi vocea lăuntrică. Nu vorbim aici de nişte dorinţe superficiale, ci de adevăratele ambiţii.

Pentru a obţine succes, detaşează-te de tot ce te înconjoară. Relaxează-ţi muşchii, uită de sunetele din exterior.

Pur şi simplu… fii. Acest lucru are nevoie de ceva şi anume – sinceritate. Permite-le sentimentelor tale să existe, să vorbească, să te ghideze. Doar atunci vei fi în stare să faci ceea ce îţi doreşti cu adevărat. Atunci vei realiza care este predestinarea ta şi vei începe să acţionezi în această direcţie.

Mai ai nevoie şi de curaj. Curaj pentru a te accepta şi a te iubi, pentru a-ţi asculta intuiţia şi a i te încredinţa. Curajul nu constă doar în fapte eroice, ci şi în devotamentul faţă de propria persoană.

Dacă e să vorbim despre relaţii: cele mai senzuale trăsături ale unei femei sunt încrederea în sine şi sinceritatea.

O femeie plină de încredere îşi cunoaşte perfect preţul. Ea se mândreşte cu sine, fapt pe care îl observă şi cei din jur. Ea nu caută aprobarea bărbaţilor, deoarece îşi are propria sa acceptare. Ea este sigură de faptul că orice bărbat va fi norocos să o aibă alături. Dar ea nu se laudă cu asta.

Oare eşti capabilă de acest lucru? Oare vei găsi în tine suficient curaj pentru a-ți apăra idealurile şi principiile?

Cine eşti? În ce crezi? Eşti sinceră? Cât costă cuvintele tale?

Din moment ce poţi răspunde la aceste întrebări, poţi fi ferm convinsă că îţi meriţi fericirea mult dorită.

Deci, nu uita să îţi fii fidelă ţie. Atunci şi doar atunci vei deveni invincibilă: atât în ochii tăi, cât şi în ochii persoanelor din jur.

Sursa :