Femeia, de lângă care un bărbat bun nu vrea să plece

Bărbatul nu este nici sensul vieții, nici centrul lumii, nici visul cel mare. Lumea este mult mai mare și mai interesantă decât simpla prezență a unui bărbat în viața unei femei. De aceea femeia nu trebuie să se bazeze în totalitate pe un bărbat. Nu trebuie să-i slujească lui. Nu trebuie să depindă de el. Doar să se bucure că are pe cineva alături.

O femeie întotdeauna este sursa de inspirație a familiei, a casei, a bunăstării.

Femeia nu este doar o bună gospodină, o soție iubitoare sau o mamă extraordinară pentru copii săi. Ea în primul rând este o bună prietenă soțului său. Unui bărbat îi este greu să suporte singurătatea spirituală, de aceea el cu siguranță are nevoie de cineva cu care să-și împărtășească planurile, să discute viața de zi cu zi, să ceară sfaturi.

O femeie de la care niciodată bărbatul nu pleacă, niciodată nu-și enervează partenerul de viață. Nu face scandaluri, nu își chinuie soțul cu suspiciuni, nu împrăștie în jurul său starea sa de spirit, nu manipuleazăă. Ea vorbește, comunică, negociază, iar dacă nu este de acord cu viața pe care o trăiește, ea pur și simplu pleacă.

O femeie de lângă care bărbatul nu pleacă, nu întotdeauna este perfectă. Dar mereu încearcă să arate bine, are grijă de sine. Ea luptă cu obiceiurile sale proaste.

O femeie pe care bărbatul nu o părăsește respectă hobby-urile soțului său, dar le are și pe ale sale proprii.

O femeie de la care bărbatul nu pleacă este puternică. Ea se iubește foarte mult pe sine însăși, dar și pe cel de alături. Ea știe să construiască un echilibru al bunăstării și al fericirii, acolo unde ambii parteneri se simt liberi, acolo unde ambii sunt gata să ofere, să iubească, să asculte și să vrea mai mult de la această relație.

Sursa :