fb

Femeia care oferă prea mult, întotdeauna va primi prea puțin în schimb. Iată cum poți evita asta!

Un impact negativ semnificativ asupra unei relații o are supărarea. Dacă o femeie experimentează acest sentiment față de partenerul ei, ea nu mai este capabilă să simtă o iubire pură și sinceră față de el. În loc să aprecieze ce face soțul pentru mariaj, ea este predispusă să critice faptul că el nu face îndeajuns.

În condițiile în care o femeie are reproșuri față de un bărbat, ea continuă să fie tandră și atentă cu el, dar modul în care ea se comportă nu reflectă realitatea interioară. Ea își izolează inima și începe să compare acțiunile ei cu ale iubitului.

Ea nu ratează niciodată șansa de a lua în calcul meritele pentru lucrurile pe care le face ea pentru relație, precum și pe cele ale partenerului. Numai că bărbatul va fi întotdeauna în dezavantaj, pentru că ea consideră că se sacrifică excesiv pentru relație, pe când el nu.

Supărarea devine cu timpul una cronică. În această etapă femeia începe să gândească că a făcut o alegere greșită căsătorindu-se cu actualul ei soț și începe să analizeze serios varianta divorțului.

Dar ea nu conștientizează riscul că alt partener nu va fi capabil să-i ofere ceea ce ea își dorește.

Cel mai des soția se plânge pe faptul că ea constant oferă și nu primește nimic în schimb. Pentru a soluționa această problema ea trebuie să înțeleagă că inițial este greșit modul în care ea tratează o relație.

Ea trebuie să se învețe să ofere altfel. Nu trebuie să se dedice partenerului cu scopul de a fi răsplătită, ci să se ocupe primordial de propriile necesități.

Când sentimentul nemulțumirii devine copleșitor, atunci e timpul să începi să ai grijă personal de tine.

Nu mai aștepta până partenerul o să te facă fericită, începe să acționezi independent în acest sens. Este o tendință nesănătoasă să aștepți mereu ca alții să te facă o persoană împlinită spiritual.

Dacă vei învăța să te iubești și să te apreciezi după adevărata ta valoare, atunci vei fi capabilă să oferi emoții pozitive și atenție persoanelor dragi fără a cere ceva în schimb.