Femei, lăsați-vă bărbații să cucerească lumea. Apoi tot ei o vor pune la picioarele voastre

Am cunoscut femei de calitate, demne de numele ce îl poartă. Am cunoscut femei ușuratice, gata să-și vândă și sufletul pentru bani. Am cunsocut femei care iubeau și dragoste lor se vedea atât de limpede și sincer. Și fiecare femeie avea sau a avut un bărbat și fiecare bărbat a fost fericit în felul său. Sau trist.

Unii și-au găsit liniștea alături de femei înțelepte, care știau cât de greu dar și cât de frumos estesă construiești o familie. Unii erau gata să cucerească lumea pentru o femeie, motivați de felul ei de a fi. Alții s-au lăsat cuceriți de doi sâni și un corp făcut bine, descoperind mai târziu un suflet gol. Așa au ajuns unii bărbați mari cuceritori și cu reușite în viață și așa au ajuns unii bărbați oameni de nimic.

Și totul datorită sau din cauza unor femei. Nu, nu erau simple femei. Erau fie iubite, fie soții, fie bune prietene. Erau fie de încredere, fie capabile să trădeze la primul pas. Erau gata să susțină bărbatul lor sau gata să fugă la prima eșuare a lui. După cum ele erau, era și el.

O femeie schimbă pe omul de alături, la fel cum un bărbat schimbă felul de a fi al unei femei. Ar trebui să fie o relație prea rece și cu prea multă indiferență ca să nu se întâmple asta. Da, bărbatul are caracter și valori proprii, are scop și gânduri de viață, dar toate astea se vor egala cu zero din momentul în care alături, zi de zi, va fi o femeie care în loc să îl susțină îl va presa și îl va descuraja.

Pentru că unde vine bărbatul după serviciu? Acasă, la femeia lui. Cu cine își împarte ambițiile și realizările? Cu femeia lui. De la cine așteaptă un sfat bun sau pur și simplu perceperea că ea e alături? De la femeia lui, firește. Asta trece de înțelesul unei relații mult prea superficiale. Asta înseamnă viață și dragoste trăită la doi. Asta înseamnă decizia să fii alături, indiferent ce nu se întâmplă.

Femei, lăsați-vă bărbații să cucerească lumea. Și fiți alături când o vor face. Susțineți orice intenție de a lui de a face lucruri mici sau mari, pentru că tot pentru voi va fi asta. Pentru voi ca iubită sau soție, pentru familie, pentru relație, pentru tot ce vă leagă. Fie și să ajungă cel mai sus, un bărbat se va simți neîmplinit dacă nu va găsi susținere. Cel mai probabil nici nu va ajunge acolo, așa cum ar fi vrut el, alături de omul drag.

Femei, lăsați-vă bărbații să lupte pentru un loc în viață. Nu îi cicăliți de fiecare dată când a spus ceva nu ok, nu îi reproșați când ceva nu a mers la serviciu, nu vă îndepărtați când suferă înfrângere. Un bărbat de succes va avea o femeie înțeleaptă acasă, care îl va urma oriunde, știind că el este bărbatul ei dar și că ea este femeia lui. Un bărbat va găsi de o mie de ori mai motivant să facă atât de multe, dacă va ști că are pentru ce și pentru cine.

Femei, lăsați-vă bărbații să cucerească lumea. Apoi tot ei o vor pune la picioarele voastre.