Femei, lăsați bărbații de lângă voi să plângă

Se spune că bărbații sun puternici. Ei nu suferă din dragoste , nu regretă, nu se dedică unei relații cu tot sufletul, se despart ușor de omul iubit și îl uită la fel. Nu e adevărat! Bărbații sunt și ei sensibili, au inimă, iubesc, se îndrăgostesc. Au emoții atunci când ies pentru prima dată cu o domnișoară. Le este frică că vor fi refuzați de fata pe care o plac. Au și ei complexe. Vor să pară puternici și imuni la orice durere, pentru că asta le-o cerem noi, femeile și societatea.

Dacă ați ști cât de mult își doresc bărbații să plângă, nu pe ascunziș ca să nu-i vadă nici un ochi de om, dar în public cum o fac femeile. Dar gestul ăsta ar fi pe loc taxat. Atunci bărbații aleg să plângă în suflet. Bărbații care suferă din dragoste vor spune, vor recunoaște că îi duc dorul iubitei. Au fost bărbați care mi-au trimis poze cu fosta iubită, mi-au povestit cum s-au cunoscut, ce visuri și dorinte au rămas neîmplinite. Toți nu-și vedeau sensul vieții fără ea. Spuneau că nu vor putea iubi o altă femeie, că fiecare ungher din casă și fiecare stradă le amintește de ea, femeia pe care au iubito.

Pe când femeile vorbeau despre trecut, dar diferit. Își pansau rănile și nu povesteau nici unui bărbat despre fostul. Fiecare își aștepta omul care să o iubească sincer. Știau că în trecut nu are nici un sens să se întoarcă. Le durea, deoarece au pus suflet, au iubit sincer, dar își povesteau suferința. Toate sentimentele pe care le-au trăit femeile le exteriorizează cumva și  de asta unele trec mai ușor peste un divorț, adulter, despărțire.

Pe când bărbații nu pot plânge pe umărul cuiva, nu -și pot spune durerea, fiindcă vor fi criticați. De ce? Pentru că toți îi cred tari de caracter, insensibili. Ah, dacă ați ști câte frici, dureri, suferințe au bărbații. Dacă ați ști că sunt mai sensibili decăt noi femeile. Dacă ați ști câte cicatrici au pe suflet! Ați realiza atunci că și bărbații știu să iubească. Femei, lăsați bărbații să plîngă!

Cu drag, Mary