Femei, iubiți bărbații. Ei foarte mult au nevoie de dragostea voastră. Chiar dacă nu vor recunoaște niciodată asta. Alături de un bărbat de succes întotdeauna a fost o femeie deșteaptă și alături de o femeie fericită întotdeauna este un bărbat. Femei, iubiți bărbații cu adevărat

Nu este un articol dedicat femeilor, dar lor mă adresez. Femei, voi sunteți inspirația și dragostea oricărui bărbat. Voi aduceți frumusețe și lumină și împlinire într-o relație. Voi reușiți să motivați sau să transformați un bărbat într-o jucărie. Și tot voi merită și trebuie să-l iubiți. Femei, iubiți bărbații. Iubiţi sincer un om care vă va răspunde de ce există dragoste și de ce ea se împarte la doi. Iubiți-l cu ce are mai bun și cu defecte, pentru că nimeni nu este perfect pe lumea asta, chiar nici voi. Dar el v-a ales. A ales dintre mii de femei să iubească una singură și uneia să îi ofere totul. Iubiți prietenul și amantul și soțul din el. Și viitorul sau prezentul tată. Iubiți, pentru că nimeni altcineva nu îl va putea iubi mai mult și nici nu trebuie altcineva. Pentru ce sunteți doi, pentru ce să trăiți o viață în doi? Să iubiți!

Femei, iubiți-vă prietenul din bărbatul vostru. Omul care are grijă să fie aproape și o face nesilit. Omul care întreabă și oferă sfaturi. Omul care ascultă. Care înțelege. Alături de care ați sta și o viață și căruia i-ați povesti atât de multe. Chiar dacă nu e cel mai bun povestitor, chiar dacă uneori nu găsește toate cuvintele, chiar dacă o mai dă în bară, iubiți-l. Pentru că e al vostru și pentru că el mereu o face din dragoste.

Femei, iubiți amantul din bărbatul vostru. Iubiți când vă iubește. Nu așteptați prinți sau oameni bogați sau un zid de mușchi ca să apreciați și pasiunea lui. Descoperiți împreună dorințele, fie noapte sau zi, fie experți sau începători. Nimeni nu vă va așterne patul și nimeni nu va satisface nebunia din voi decât…voi. Nu vă fie teamă să propuneți, să ajutați chiar, să susțineți. Nebunia asta nu va dura o viață, chiar de veți dori. Trăiți momentele, simțiți pasiunea.

Femei, iubiți copilul din bărbatul vostru. Și viitorul tată. Și soțul sau iubitul care vă alintă. Și puternicul din el. Și devotatul. Și bărbatul care ști când, cum și de ce. Iar dacă nu știe, întreabă și rezolvă. Iubiți, cel puțin pentru că v-ați unit poveștile într-una singură. Dacă nu iubiți sau nu considerați că e al vostru bărbat, plecați. În rest, nu aveți nici un argument să nu iubiți. Să nu fiți aproape. Să nu încurajați. Să nu duceți dorul. Să nu construiți. Pentru că dragostea nu e doar un sentiment transparent, care doar îl simți. În numele ei faci, demonstrezi. Și nu doar bărbații trebuie să demonstreze în dragoste. Nu doar bărbații trebuie să înțeleagă că lumea voastră e făcută din doi. Alături de un bărbat puternic mereu e o femeie deşteaptă. Alături de un bărbat înţelept mereu e o femeie cre înţelege. Alături de un bărbat iubitor mereu e o femeie care iubeşte.

Femei, iubiți bărbații. Ei foarte mult au nevoie de dragostea voastră. Chiar dacă nu vor recunoaște niciodată asta. Alături de un bărbat de succes întotdeauna a fost o femeie deșteaptă și alături de o femeie fericită întotdeauna este un bărbat. Femei, iubiți bărbații cu adevărat.