Femei, bărbații nu știu chiar totul despre ce vreți voi. Dacă întreabă nu înseamnă că e prost, înseamnă că îi pasă

Femeile niciodată nu știu ce vor cu adevărat, în schimb știu că vor ceva. De asta vor cere de la bărbatul ce-l au alături acel ceva, fără a pune în față un indiciu cap-coadă, ușor descifrabil și posibil de realizat până la urmă. Femeile se tem de bărbații care nu știu răspunsuri la toate întrebările. Sau nu găsesc soluții din prima. Sau nu pot face dragoste așa cum ele vor. Sau nu ghicesc culoarea preferată a florilor și a lenjeriei de corp. Femeile vor un bărbat bine făcut, suficient de înțelept cât să le facă toate poftele, un amant nebun în pat, un expert la bucătărie, un prieten de încredere, un susținător, un democrat în momente de ceartă, un dominant, un hotărât. Și asta fără ca cel puțin să dea de înțeles ce vor și cum vor.

Firește, un bărbat adevărat și corect va avea caracter, înțelepciune, grijă și va înțelege o femeie. Dar îi va fi greu să ofere ceea ce nu știe cum. Fiecare femeie e diferită în felul ei, cu gânduri, dorințe și chiar mofturi împărțite. De asta dacă un bărbat întreabă nu înseamnă că nu știe nimic sau că nu se pricepe sau că nu-i pasă. El vrea doar cât mai mult să se apropie de ce voi ca femei poftiți. De ceea ce gândiți că e corect. De ceea ce doriți de la o relație și de la un bărbat. Unele lucruri se învață din mers, dar nu poate un bărbat să învețe și de ghicitoare. Un bărbat nu va ști că îți place apa caldă și nu rece, că îți e rău de te urci într-un maxi taxi, că înainte să dormi citești exact 20 de pagini, că te exciți de la sărutul pe gât și tot așa. Nu va ști până nu întreabă și până nu îi spui.

Unele femei întorc un moment de neînțelegere la 180 de grade că tot pe a lor iese, deși au explicat prost sau nu au explicat nimic. Diferența dintre un bărbat care știe femeile și unul care nu le știe e că primul a avut femei care i-au vorbit clar și deschis despre ce-și doresc iar el clar și deschis a înțeles despre ce e vorba. Și la rândul lui a fost înțeles. Comunicarea poate crea relații de-o viață, dacă e potrivită și e pe ambele părți. Comunicarea poate fi letală, dacă lipsește. Așa că, dragi femei, înainte să reproșați unui bărbat că e absent sau indiferent sau supărat sau prost în pat sau fără maniere, vedeți dacă i-ați spus despre asta și dacă el a înțeles. Sau dacă problema nu e în voi. Bărbații nu vor întreba ca să pară mai deștepți, vor întreba ca să se implice mai mult, să vă cunoască mai mult, să vă placă mai mult. Să vă aibă mai aproape, mai fericite, mai îndrăgostite, mai femei. Simplu.

Femei, bărbații nu știu chiar totul despre ce vreți voi. Dacă întreabă nu înseamnă că e prost, înseamnă că îi pasă.