Felul în care se manifestă partenerul tău în situațiile dificile îți poate spune totul despre relație

Chiar și cea mai puternică femeie își dorește alături un partener de încredere. Oare nu e așa?

Pornind de la proverbul bine cunoscut, putem afirma că și iubirea la nevoie se cunoaște. Promenadele nocturne, discuțiile până la răsărit, cinele romantice – toate sunt mici plăceri ale vieții. Dar și ele au un termen limită.

Avansând în relație, apar probleme, eșecuri, chiar tragedii. Anume în acest momente de criză realizezi cum este partenerul tău de fapt.

Sunt bărbați care dau bir cu fugiții la primul obstacol. Alții, pur și simplu, nu se implică, cică nu sunt problemele lor.

Totuși, sunt bărbați diferiți. Sunt gentilomi care se atârnă cu toată receptivitatea și seriozitatea față de dificultățile tale sau ale cuplului.

Iată câteva tipuri de bărbați și felul în care reacționează în momentele de criză. Doar cunoscându-l în această iposatază vei înțelege dacă relația are un viitor sau nu:

  1. Partenerul este foarte preocupat de problemele tale

Dacă o persoană își dorește cu adevărat să fie împreună cu tine, el o va face indiferent de circumstanțe.

Ceea ce îți provoacă ție durere, îi rănește și pe ei.

  1. Partenerul nu se grăbește să te ajute până nu îi ceri asta

Acest tip de bărbat consideră că tu trebuie să descurci singură. Adică, până nu îl vei ruga să se implice, el va rămâne neutru.

Nu te grăbi să îl critici pentru indiferență și egoism. De fapt, el îți oferă spațiu și te provoacă să fii mai independentă. Poți fi sigură de ceea că îți va fi alături când situația va deveni critică.

  1. Partenerul nu se implică nici atunci când îl rogi

Dacă te afli într-o relație cu cineva axat doar pe propria persoană, fii sigură că nu vei avea parte de susținere la momentul necesar.

Viitorul cuplului vostru este predefinit. Poți să îi dai numeroase șanse, însă oricum vei rămâne cu inima frântă.

  1. Partenerul promite că te va ajuta însă nu face nimic

Sunt bărbați care jură că au intenții serioase, însă se fac nevăzuți în zilele proaste. Aceștia sunt reci în plan emoțional, iar tu nu ai forțe să îi schimbi.

Poți să plângi, să strigi, să faci scene de isterie, el va rămâne pe unda lui.

Sursa :